Audi Logo
 
 

Sokoldalú sportoló

Az Audi S4 Avant kívül és belül egyaránt S-specifikus elemekkel utal sportos génjeire.

 

Az S4 Avant számokban

Teljesítmény

251

kW (341 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,7

s

Maximális forgatónyomaték

700

Nm

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi S4 Avant modellt!

 

Erőteljes és gazdaságos – a hajtásrendszer

Az Audi S4 Avant V6-os erőforrásának teljesítménye 251 kW (341 LE), maximális forgatónyomatéka pedig 700 newtonméter. A hajtásrendszerbe integrált, az alapkivitelhez tartozó enyhe-hibrid (Mild Hybrid) technika szíjhajtású indítógenerátorral és lítiumion-akkumulátorral szolgálja a fokozott gazdaságosságot és menetkényelmet.

Sportos külső

Az Audi S4 Avant alapfelszereltségéhez tartozó, feszesebb hangolású rugózással és csillapítással kialakított S-sportfutóműve az alapmodellhez képest 23 milliméterrel süllyeszti mélyebbre a karosszériát.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music8 segítségével

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music8 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A4 Limousine4 látható.

Tágas és funkcionális

Az Audi S4 Avant a sportautók dinamizmusával ötvözi a kombik eleganciáját és variálhatóságát, miközben teljes rakodótérfogata a hátsó üléstámla lehajtásával egészen 1435 literig bővíthető.

Sportos és egyéni – az utastér

A rombuszmintájú steppeléssel varrott és S-dombornyomattal díszített, extrafelszereltségként rendelhető első S-sportülések magassága, hosszirányú pozíciója, illetve ülőpárnájuk és támlájuk dőlésszöge egyaránt elektromosan állítható, hangsúlyosan kiformált oldalpárnáik pedig kanyarban is határozott tartást biztosítanak.

Személyre szabott megoldások

Az Audi Eredeti Tartozékok10 opcionális felszereléseivel Ön is tovább könnyítheti mindennapjait az Audi S4 Avant volánja mögött – például a Dualfix i-Size gyereküléssel, amely a születéstől 105 centiméter testmagasságig készült a kis utasok számára. Mivel 360 fokban elforgatható, a gyerekek kényelmesen szállhatnak be és ki, az ülés pedig igény szerint rugalmasan használható menetirányban vagy annak háttal.

 
 

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron11 látható.

Audi S4 Limousine

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1): 7-7,9 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.