Audi Logo
 
 
Audi RS 4 Avant seitlich

Élménygyorsító

A sportautók high-performance karaktere és a családi autók funkcionalitása – ezeket egyesíti az Audi RS 4 Avant. A teljesítmény hozzáállás kérdése.

 

Az RS 4 Avant számokban

Teljesítmény

331

kW (450 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

4.1

s

Maximális forgatónyomaték

600

Nm

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi RS 4 Avant modellt!

 

A progresszív családok ideális autója

Aki értékeli a vezetés élvezetes élményét, jó utat választ, ha az Audi RS 4 Avant mellett dönt – High Performance karaktere és egyéni formavilága mindenkor ideális kísérővé avatja.

Izmos külső formák

Singleframe hűtőráccsal és méhsejt-mintázatú rácsozattal, valamint különleges kiegészítő elemekkel kidolgozott, RS-specifikus orrkialakítása szintén az Audi RS 4 Avant izmos hatást keltő megjelenését erősíti. Hátul ugyancsak RS-specifikus lökhárító és feltűnő diffúzorelem erősíti a sportos benyomást, miközben a keréktárcsa-dizájn és a kiszélesített kerékjáratok éppúgy markáns stílusjegyként szolgálnak, mint az extrafelszereltségként rendelhető szürke vagy vörös belső RS-dizájncsomag.

Még határozottabb sportosság

Az extraként kínált RS competition plus sportfelszereltség vizuálisan hangsúlyozza az Audi RS 4 Avant dinamizmusát, ami a sportdifferenciálműnek és az RS pro sportfutóműnek köszönhetően bizonyosan meg is tapasztalható.

Progresszív utastér – hely a kibontakozásra

A beltérben egyebek mellett az alul egyenesített karimájú, bőrbevonatú, extrafelszereltségként rendelhető háromküllős Multifunkció plusz sportkontúr-kormánykerék gondoskodik sportos karakterről, akárcsak a fekete Feinnappa bőrrel borított és Crescendo-vörös, méhsejtmintázatú díszvarrásokkal steppelt első Plusz sportülések.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music6 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music6 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A4 Limousine3 látható.

Erőteljes, mint egy sportautó és funkcionális, akár egy Avant

Bőséges rakodóteret biztosít az Audi RS 4 Avant hátuljában a már alapkivitelben 40:20:40 arányban osztva lehajtható hátsó ülés, amelynek egyszerű pakolásához a csomagtérajtó – az extrafelszereltségként rendelhető komfortkulccsal és szenzorvezérléssel együtt – kényelmesen, akár egyszerű lábmozdulattal8 is felnyitható. Az extrafelszereltségként rendelhető rakodóhely- és csomagtér-összeállítás éppúgy rendet teremt a csomagtartóban, mint a rögzítőkészlettel kiegészített, ugyancsak opcionális sínrendszer.

Audi exkluzív

Egyedi jármű, amely illik az Ön személyiségéhez: az Audi exkluzív9 számos egyéni kialakítási lehetőséget kínál Audi RS 4 Avant modelljéhez – például az Audi exkluzív bronz stíluscsomagot.

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással10 gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron5 látható.

 

Audi RS 6 Avant

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1): 12,3-13 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.