Audi Logo

A4 Limousine­­­

 
 
Audi A4 Limousine Frontansicht seitlich

A sportosság megtestesítője

Precízen kidolgozott orr- és karakteres farkialakítás jellemezte progresszív formavilágának köszönhetően minden eddiginél jobban érvényesülhet az Audi A4 Limousine sportos egyénisége.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A4 Limousine modellt!

 

Egyéni megjelenés

Sportosság, érzelmek és presztízs – ez az Audi A4 Limousine, s dinamikus quattro-elemeire, illetve harmonikus arányaira összpontosítva e tulajdonságai körös-körül jól láthatók. Oldalnézetében széles sárvédői és markáns küszöbborítása mellett mindenekelőtt kerekei vonzzák a tekintetet.

Nagyvonalú és igényes – az utastér

A beltérben a légbefúvó nyílások teljes szélességben ívelő sávja például a jármű szélességét hangsúlyozza, míg a felette futó krómozott díszléc igényes díszítőelemként jelenik meg.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music5 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music5 révén! Több mint 100 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak! Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Asszisztensrendszerek a háttérben

Extraként rendelhető, fejlett vezetéstámogató rendszerek7 segíthetik Önt az Audi A4 Limousine volánja mögött – például e technikák „Város” csomagjának részeként, amely a nagyvárosi forgalomra ideális berendezéseket fogja össze, köztük egyebek mellett a Parkolássegítő rendszer plusz7 és a Tolatókamera7 technikáival.

Audi exkluzív

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi A4 Limousine modelljét az Audi exkluzív8 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Személyre szabott megoldások

Az Audi Eredeti Tartozékok10 választéka számos lehetőséget kínál, hogy Ön különböző megoldásokkal gazdagíthassa Audi A4 modellje felszereltségét – élvezze a pontos megoldások, a vonzó formák és a magasfokú funkcionalitás előnyeit.

Megjegyzés: A képen az Audi A4 Avant9 látható.

 

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással12 gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron11 látható.

 

Audi A4 Avant

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1): 4,8-8,5 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.