Audi Logo
 
Audi A4 Avant Heckansicht

Sportos dizájn és magasfokú funkcionalitás

Az Audi A4 Avant a sportosság, a minőség, a digitalizáció és a variálhatóság megtestesítője.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A4 Avant modellt!

Középpontban a sportosság – a külső megjelenés

Az Audi A4 Avant elején széles Singleframe hűtőrácsa és hangsúlyosan széles légbeömlő nyílásai, míg hátulján a kipufogórendszer trapézalakú végcsöveit magában foglaló, különválasztott diffúzorelem kelt mély benyomást.

Még dinamikusabb: a competition edition plus

A competition edition plus kivitel hangsúlyosan emeli ki az Audi A4 Avant sportos karakterét, mégpedig markáns fekete dizájnelemekkel, illetve a Plusz fekete optikai csomaggal és az S line összeállítással. A hangulatos fénydizájnról a Hangulatvilágítás-csomag plusz és a logókivetítéssel kiegészített, LED-technikájú beszállófény gondoskodik.

Személyre szabott hajtásrendszer

Manuális, hétfokozatú S tronic vagy nyolcfokozatú tiptronic sebességváltó, illetve első- vagy összkerékhajtás – mindegyik motorváltozathoz a megfelelő erőátvitel áll rendelkezésre. Néhány e motorok közül enyhe-hibrid (Mild Hybrid) hajtásrendszerrel készül, amely energia-visszatáplálással is mérsékelheti az üzemanyag-fogyasztást.

Nagyvonalú, igényes és egyéni

Az Audi A4 Avant belterében például a légbefúvó nyílások teljes szélességben ívelő sávja a jármű szélességét hangsúlyozza, míg a felette futó krómozott díszléc igényes díszítőelemként jelenik meg. A S-emblémával és rombuszmintájú steppeléssel díszített, extrafelszereltségként rendelhető első Plusz sportülések határozott tartást nyújtanak.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music7 segítségével

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music7 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A4 Limousine3 látható.

Személyre szabott megoldások

Az Audi Eredeti Tartozékok9 opcionális felszereléseivel Ön is tovább könnyítheti mindennapjait az Audi A4 Avant volánja mögött – például a Dualfix i-Size gyereküléssel, amely a születéstől 105 centiméter testmagasságig készült a kis utasok számára. Mivel 360 fokban elforgatható, a gyerekek kényelmesen szállhatnak be és ki, az ülés pedig igény szerint rugalmasan használható menetirányban vagy annak háttal.

 

Audi exkluzív

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi A4 Avant modelljét az Audi exkluzív10 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

 

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron11 látható.

 
 

Audi A4 Limousine

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 4,6-8,5 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.