Audi Logo

A4 allroad quattro

 
 
Audi A4 Allrad Quattro Einstiegsleiste

Kifejező sokoldalú tehetség

Már alapkivitelben rendelkezésre álló quattro összkerékhajtása, erőteljes motorja és allroad-specifikus futóműve kombinációjának köszönhetően az Audi A4 allroad quattro terepes képességekről is tanúbizonyságot tehet.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A4 allroad quattro modellt!

Garantáltan élvezetes és kényelmes autózás

Az alapkivitelhez tartozó quattro összkerékhajtás mindenkor hatékony vonóerőátadási és színvonalas menetdinamikai képességekről gondoskodik.

Egyértelmű megjelenés

Megjelenésében az Audi A4 allroad quattro stílusos külső dizájnelemekkel emeli ki jellegzetes offroad-karakterét. Sárvédői jóval szélesebbek, s peremüket éppúgy kontrasztárnyalatú, mint az első és hátsó lökhárító, illetve az oldalsó küszöbborítások. A kerekek 12 milliméterrel nagyobbak az alapmodellénél, de az első és a hátsó nyomtáv is szélesebb. Hátul az alsó védőlemez és a modellspecifikus diffúzorelem tűnik fel, míg elöl függőleges lamellázatú, masszív Singleframe hűtőrács szolgál egyértelmű stílusjegyként.

Progresszív sportosság

Az extrafelszereltségként rendelhető Fekete pro optikai csomag az Audi A4 allroad quattro progresszív karakterét hangsúlyozza. A fekete dizájnelemek sportos stíluselemekként gondoskodnak dinamikus megjelenésről.

Nagyvonalú és igényes – az utastér

Az Audi A4 allroad quattro belterében a légbefúvó nyílások teljes szélességben ívelő sávja például a jármű szélességét hangsúlyozza, míg a felette futó krómozott díszléc igényes díszítőelemként jelenik meg. A középkonzolban nagyméretű rakodórekesz biztosít praktikus tárolási lehetőséget. A szériafelszereltséghez tartozó utastérvilágítás olvasólámpákat is tartalmaz, amelyek elöl szenzorvezérléssel kezelhetők. Az egyik extrafelszereltségként rendelhető hangulatvilágítás-csomaggal gondoskodjon Ön is még kellemesebb közérzetről!

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music6 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music6 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A4 Limousine2 látható.

Audi exkluzív

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi A4 allroad quattro modelljét az Audi exkluzív kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Új ötletek – még több lehetőség

Ön is könnyedén személyes igényei szerint alakíthatja ki autóját – az Audi Eredeti Tartozékok10 kiváló minőségű megoldásait a legapróbb részletekig az adott modellekhez illesztjük, emellett gazdag egyéni kialakítási lehetőségeket kínálunk.

Megjegyzés: A képen az Audi A4 Avant9 látható.

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással12 gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron11 látható.

 
 

Audi A4 Avant

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1): 4,8-8,5 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.