Audi Logo
 
 

Progresszíven az élen

Nagy erejű, hálózatról tölthető hibrid (Plug-in Hybrid) hajtásrendszerével és vonzó formai nyelvezetével az Audi Q8 TFSI e az Audi eddigi legprogresszívebb SUV-kupéja.

 

Az RS Q8 TFSI számokban²

Maximális rendszer-forgatónyomaték

700

Nm

Gyorsulás (0–100 km/h)

5,4

s

Rendszerteljesítmény

340

kW (462 LE)

Igazi luxus, hogy választania sem kell

Az Audi Q8 TFSI e két világ legjobbját ötvözi: tisztán elektromos hajtásával helyi szinten károsanyag-kibocsátás nélkül, halkan suhan, elektromos motorja azonban csekély zajszintje ellenére is erőteljes.

Megkönnyített töltés

Otthon és útközben töltési lehetőségek egyaránt széles skálája állhat az Audi Q8 TFSI e rendelkezésére.

Ilyen sportos is lehet egy SUV-modell

Az Audi Q8 60 TFSI e² számos olyan sportos különlegességet kínál, mint például az S line sportcsomag, további szériafelszerelései – mint a HD Matrix-LED fényszórók és a LED-technikájú hátsó lámpák, illetve a vörösre fényezett féknyergek – pedig progresszív megjelenését erősítik. Az Audi Q8 55 TFSI e⁵ alapkivitelében 19 col peremátmérőjű, 5-küllős „Aero” dizájn szerinti könnyűfém keréktárcsákkal készül. Mindkét modellváltozat számos további felszereléssel tehető egyénivé.

Frondansicht des Audi Q8 TFSI e

Hívogatóan kifejező

Az Audi Q8 60 TFSI e2 már alapkivitelében kifejezetten sportos beltérrel fogadja vezetőjét és utasait.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music segítségével

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music12 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi Q89 látható.

MMI-Screen mit Apple Music

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron13 látható.

 
Audi connect wird über die myAudi App benutzt