Audi Logo

A6 allroad quattro

 
 
Audi A6 Allroad quattro

Rugalmas, erőteljes, extrovertált

Az A6 allroad quattro(2) olyan jellegzetes allroad-erényekkel ötvözi az Avant-modellek előnyeit, mint például quattro állandó összkerékhajtása és markáns terepes dizájnja.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A6 allroad quattro modellt!

Egyértelműen offroad – a külső megjelenés

Hátul az allroad-specifikus diffúzorelem és az alsó védőlemez gondoskodik stílusos lezárásról. Az első és hátsó lökhárító alsó része, a kerékjárat-peremburkolatok és a küszöbborítások már alapkivitelben matt Szkandiumszürke kontrasztárnyalatúak, de opcióként Manhattan-szürke metál3 tónusban vagy a karosszéria színében3 is megrendelhetők.

Sportos és exkluzív – a beltér

Az Audi A6 allroad quattro2 beltere tágas méreteinek köszönhetően minden üléshelyen bőséges fej- és lábtér áll rendelkezésre.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Limousine7 látható.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban12,11 a témavilág12,3 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz3 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant14 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

A vezetés intenzív élménye

Az alapfelszereltséghez tartozó, ultra-technikájú quattro összkerékhajtás folyamatosan figyeli a pillanatnyi menethelyzetet, és mindenkor ennek megfelelően osztja el a forgatónyomatékot az első és a hátsó tengely között. Az adaptív lengéscsillapítókkal kiegészített, szintén az alapkivitelhez tartozó légrugózás automatikusan szabályozza a karosszéria magassági pozícióját, a szabadmagasság így akár 39 milliméterrel is meghaladhatja az Audi A6 Avant modellét.

Audi A6 Avant

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1): 5,5-8,3 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.