Audi Logo

A7 Sportback TFSI e

 
 

Elegáns és gazdaságos

Az esztétikus felsőkategóriájú kupé és a hálózatról tölthető, innovatív hibridjármű (Plug-in Hybrid) kombinációja – az A7 Sportback TFSI e.

 

Az A7 Sportback TFSI e számokban

Hatótáv (WLTP) akár

61–69¹,²

km

Gyorsulás (0-100 km/h)

5.7

s

Teljesítmény

270

kW

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A7 Sportback TFSI e modellt!

 

Igazi luxus, hogy választania sem kell

Az Audi A7 Sportback TFSI e két világ legjobbját ötvözi: tisztán elektromos hajtásával helyi szinten károsanyag-kibocsátás nélkül, halkan suhan, míg a belsőégésű TFSI-motorjával kiegészülve az Audira oly jellemző színvonalas menetdinamikáról sem kell lemondani. A fékezési fázisok alatti energia-visszatáplálásnak (rekuperáció) köszönhetően mozgási energiája egy része elektromos energia formájában visszanyerhető.

Megkönnyített töltés

Otthon és útközben egyaránt töltési lehetőségek széles skálája állhat az Audi A7 Sportback TFSI e rendelkezésére.

Hangsúlyosan különleges

Elegáns formáival és kiegyensúlyozott arányaival az Audi A7 Sportback TFSI e a felsőkategória számára megfogalmazott formai nyelvezetünk megtestesítője.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa7, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Megjegyzés: A képen az Audi A7 Sportback11 szerepel.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban10,9 a témavilág10,20 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz20 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant12 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos