Audi Logo
 
 

Bizsergető érzés

Az Audi Sport legerősebb SUV-Coupé modellje – az Audi RS Q8. A teljesítmény hozzáállás kérdése.

 

Az RS Q8 számokban

Teljesítmény

441

kW (600 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

3,8

s

Maximális forgatónyomaték

800

Nm

 

Bőséges erő – intelligens módon továbbítva az útra

Az Audi RS Q8 hajtásrendszerében a quattro sport-differenciálművel² kiegészített quattro állandó összkerékhajtás is az Ön rendelkezésre áll a kerekenkénti forgatónyomaték-elosztás szolgálatában. Jól illik hozzá az RS-hangolású Adaptív sport-légrugózás (adaptive air suspension sport), valamint az agilis kormányzási reakciók és a magasfokú menetstabilitás érdekében az összkerékkormányzás.

Erőteljes és dinamikus – a dizájn

Elöl a nagyméretű légbeömlő nyílásokkal kialakított RS-lökhárító, a karakteres első légterelő és az RS-stílusú méhsejt-mintázatú hűtőrács kelt mély benyomást. Markáns sziluettje szintén az RS Q8 erőteljes kiállását hangsúlyozza.

Látni, tapintani, megélni

Az Audi RS Q8 beltere digitális technikák sokaságát sorakoztatja fel, amelyek minden egyes úton és más-más módon segíthetik Önt. Az alapkivitelhez tartozó Audi virtual cockpit műszeregység RS-specifikus kijelzői igény szerint tájékoztathatják Önt a forgatónyomaték, a teljesítmény, a gyorsulás, a köridők és a nehézségi gyorsulással (g) kifejezett tömegerők értékeiről.

Innenraum des RS Q8

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban8,9 a témavilág2,9 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz2 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant11 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Ahol a performance-karakter mindennapos használhatósággal találkozik

Az Audi RS Q8 számos lehetőségre nyitott – s mély benyomást keltő teljesítménye mellett magasfokú mindennapos használhatóságot is kínál. Sőt, lehajtott üléstámlákkal még többet is, ugyanis ily módon akár 1755 literig bővíthető a teljes csomagtér, amihez a háromrészes hátsó ülés már alapkivitelben hosszirányban állítható.

Audi exkluzív

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi RS Q8 modelljét az Audi exkluzív12 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések.

 
 Audi SQ8 Dynamische Heckansicht

Audi SQ8

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.