Audi Logo

RS Q8 performance

 

Teljesítmény

471

kW (600 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

3,6

s

Maximális forgatónyomaték

850

Nm

A teljesítmény és az elegancia találkozása

Az új Audi RS Q8 performance1: a legerősebb V8 motorral, tágas SUV-arányokkal, valamint luxus szintű kényelemmel és exkluzív formatervezéssel.

Elképesztő erő. Lenyűgöző dinamika.

Csupán 3,6 másodperc alatt gyorsul 100 km/h sebességre álló helyzetből. Az új Audi RS Q8 performance1 471 kW teljesítménnyel és 850 Nm forgatónyomatékkal lélegzetelállítóan dinamikus; alapfelszereltségben kerámia fékbetétekkel érhető el és nagyon jól összehangolt meghajtással és futómű-elemekkel.

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi RS Q8 performance modellt!

Temperamentumos karakter

Az új Audi RS Q8 performance1 exkluzív karakterét a Chili-vörös metál³ fényezés és a matt karbon³ látványcsomag lenyűgözően jeleníti meg.

Teljes egészében kifejező

Válassza ki az Önnek tetsző hangulatot a hat különböző RS dizájncsomag³ közül. A vörös RS dizájncsomag plusz tartalmazza a Dinamica4 mikroszálas dekorbetéteket, a puha nappabőrből készült műszerfalat Expressz-vörös kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal és a fekete, vörös szegélyű biztonsági öveket.

Audi digitális szolgáltatások

Élvezze a teljesen hálózatba kapcsolt belső teret, és ismerje meg a digitalizáció világát járművében. Használja a digitális lehetőségek egész sorát és a fantasztikus infotainmentet többek között az Audi connect, a Functions on Demand, valamint az Audi Application Store6 segítségével. MyAudi fiókján keresztül közvetlen hozzáféréssel rendelkezik az Audi valamennyi digitális szolgáltatásához. Ez az Ön kulcsa az Audi ügyféltérhez és a myAudi alkalmazáshoz⁷, amellyel a jármű számos funkcióját irányíthatja és ellenőrizheti.

 

Audi connect

A végtelen kapcsolat. Közvetlenül az internetről: Az innovatív Audi connect szolgáltatások megkönnyítik mindennapjait, és segítik Önt utazása megtervezésében.

Megjegyzés: A képen az Audi Q6 SUV e-tron8 látható.

Audi Application Store6

Élvezze a népszerű alkalmazások, például az Amazon Music9, a Spotify vagy a YouTube nagy és folyamatosan bővülő választékát közvetlenül a jármű MMI rendszerén keresztül, okostelefon használata nélkül. Az Amazon nyelvi asszisztensével, az Alexa9 segítségével például híreket hallgathat, megnézheti az időjárás-előrejelzést vagy a sporteredményeket, zenét streamelhet, és még sok minden mást is.

 

Online hangbevitel10 mesterséges intelligenciával

Az online összehasonlítás köszönhetően a hangbevitel10 az úti cél megadásakor a tulajdonneveket is felismeri. A ChatGPT®11 és egy speciálisan járművekre tanított mesterséges intelligencia segítségével szinte egyetlen kérdés sem marad megválaszolatlanul.

Amazon Music12,13

Az Amazon Music12,13 integrálásával az Audi modelljében mostantól az Amazon népszerű zenei szolgáltatását menet közben is használhatja. Egyszerűen okostelefon és alkalmazás nélkül.

Megjegyzés: A képen az Audi Q8 SUV5 látható.

Functions on demand

Számos kiegészítő funkciót foglalhat a jármű megvásárlása után, pl. az infotainment kategóriában. Egyszerűen látogasson el az Audi Functions Store-ba a myAudi alkalmazásban7.

Témavilág14,15

Lenyűgöző fotók vagy híres mozihősök: egyszerűen vásárolja meg kedvenc képét a myAudi alkalmazásban7 a Témavilág14,15 kategóriában és állítsa be az MMI háttereként.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant16 látható. MMI háttere: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

 

Összetéveszthetetlenebb az Audi exclusive¹⁷ segítségével

Tegye egyedivé és összetéveszthetetlenné új Audi RS Q8 performance¹ modelljét: az Audi exclusive¹⁷ támogatja ebben. Válogatott dekorelemekkel, színes bőrrel és egyedi fényezéssel a széles körű színválasztékból. Pontosan úgy, ahogyan szeretné.