Audi Logo
 
 

Elektromos maximális teljesítmény akár

250

kW 1,2

Elektromos forgatónyomaték: 545 Nm hátul, 134 Nm elöl

Gyorsulás (0–100 km/h) akár

5,4

s3,2

Hatótáv (WLTP) akár

545

km4

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Q4 e-tron modellt!

 

Használja ki most az elektromos előnyöket és támogatásokat

Ha elektromos járművet vásárol az Auditól, vonzó támogatásokban részesülhet. Tájékozódjon most a lehetőségekről, biztosítsa elektromos előnyét.

Új hangzásvilág élménye

Kívánságra a Sonos Premium Soundsystem8 is az Audi Q4 e-tron felszereltségének része, amely centersugárzójával és mélynyomójával együtt tíz nagyteljesítményű hangszóróval gondoskodik mély benyomást keltő zenei élményekről. A briliáns magas és mély hangok, illetve telt basszusok egyaránt maradéktalanul élvezhetők.

Több hely több mindennek

Igazi sokoldalú tehetségként és családi autóként az Audi Q4 e-tron rakodóhelyek bőséges kínálatával szolgál az utastérben, amelyek térfogata a kesztyűtartót is beleértve együttesen 24,8 litert tesz ki. Az Audi Q4 e-tron csomagtartója 520 literes, a hátsó ülések lehajtásával pedig akár 1 490 literig is bővíthető. A második üléssor ülőpozíciója csaknem hét centiméterrel magasabb, mint az elsőé, mégis bőséges fej- és lábtér áll rendelkezésre.

Töltés otthon és útközben

Az otthonra és útközben egyaránt intelligens megoldásokat nyújtó, teljeskörű töltőkínálatnak köszönhetően Ön kompromisszumok nélkül közlekedhet tisztán elektromosan.

 
 

Töltés 10-ről 80 százalékra kb.

28

min5

akár 175 kW5 maximális egyenáramú (DC) töltőteljesítménnyel

Akkumulátorkapacitás (nettó) akár

77

kWh2,6

Maximális egyenáramú (DC) töltőteljesítmény akár

175

kW5

 

Vonzóan futurisztikus

Az Audi Q4 e-tron letisztult dizájnja karakteres formát kölcsönöz az elektromos mobilitás jövőjének. Az útra összpontosító orr- és az erőteljes farkialakítás „feszültséggel teli”, míg a hangsúlyos oldalsó sziluett és a lebegő hatást keltő tetővonal „felvillanyozó” benyomást ébreszt.

Dynamischer Fahrschuss Audi Q4 e-tron

Minden a fokozott dinamika szolgálatában

Az extraként rendelhető Audi drive select szabályzórendszerrel⁸ ötféle üzemmód szerint választható meg az autó karaktere, a gazdaságostól (efficiency) a dinamikusig (dynamic). A progresszív kormányzás⁸ a bekormányzási szög szerint változó áttételt és sebességfüggő kormányrásegítést tesz lehetővé.

Q4 e-tron

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban12,13 a témavilág területen8,13, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant18 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Sportos karakter

Az Audi Q4 e-tron edition S line12 volánja mögött Ön sportos stílusban tapasztalhatja meg az elektromos autózás élményét. E modell különleges külső és belső dizájnelemekkel kelt mély benyomást.

Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron

Elektromosenergia-fogyasztás (kombinált7) (kWh/100 km): 16,61–21,27;

Szén-dioxid-kibocsátás (kombinált7) (g/km): 0

Az elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott járműfelszereltség függvényeként alakulnak. Ehhez a járműhöz csak a WLTP szerinti fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek állnak rendelkezésre, az NEDC szerintiek nem.