Audi Logo

Q4 Sportback e‐tron

 
 

Elektromos maximális teljesítmény akár

250

kW 1,2

Elektromos forgatónyomaték: 545 Nm hátul, 134 Nm elöl

Gyorsulás (0–100 km/h) akár

5,4

s3,2

Hatótáv (WLTP) akár

562

km4

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Q4 Sportback e-tron modellt!

Használja ki most az elektromos előnyöket és támogatásokat

Ha elektromos járművet vásárol az Auditól, vonzó támogatásokban részesülhet. Tájékozódjon most a lehetőségekről, biztosítsa elektromos előnyét.

Impozáns fellépés

Az Audi Q4 Sportback e-tron sportos dizájnja magával ragadóan karakteres formát kölcsönöz az elektromos mobilitás jövőjének. Az útra összpontosító orr- és az erőteljes farkialakítás „feszültséggel teli”, míg a hátrafelé diszkréten és dinamikusan ereszkedő sziluett „felvillanyozó” hatást kelt.

Tágas és variálható

Igazi sokoldalú tehetségként és családi autóként az Audi Q4 Sportback e-tron rakodóhelyek bőséges kínálatával szolgál az utastérben, amelyek térfogata a kesztyűtartót is beleértve együttesen 24,8 litert tesz ki. Az Audi Q4 Sportback e-tron csomagtartója 520 literes, a hátsó ülések lehajtásával pedig akár 1 490 literig is bővíthető.

Új hangzásvilág élménye

Kívánságra a Sonos Premium Soundsystem8 is az Audi Q4 e-tron felszereltségének része, amely centersugárzójával és mélynyomójával együtt tíz nagyteljesítményű hangszóróval gondoskodik mély benyomást keltő zenei élményekről. A briliáns magas és mély hangok, illetve telt basszusok egyaránt maradéktalanul élvezhetők.

Megjegyzés: A képen az Audi Q4 e-tron látható.

Töltés otthon és útközben

Az otthonra és útközben egyaránt intelligens megoldásokat nyújtó, teljeskörű töltőkínálatnak köszönhetően Ön kompromisszumok nélkül közlekedhet tisztán elektromosan.

Töltés 10-ről 80 százalékra kb.

28

min5

akár 175 kW5 maximális egyenáramú (DC) töltőteljesítménnyel

Akkumulátorkapacitás (bruttó) akár

77

kWh2,6

Maximális egyenáramú (DC) töltőteljesítmény akár

175

kW5

 

Személyre szabott dinamika

Az extraként rendelhető Audi drive select⁸ szabályzórendszerrel ötféle üzemmód szerint választható meg az autó karaktere, a gazdaságostól (efficiency) a dinamikusig (dynamic). A progresszív kormányzás⁸ a bekormányzási szög szerint változó áttételt és sebességfüggő kormányrásegítést tesz lehetővé.

Audi Q4 e-tron Sportback in dynamischer Fahrt

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban18,20 a témavilág területen8,20, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant21 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Határozottan sportos

Tapasztalja meg a válogatott anyagok és felszerelések vonzó és sportos csomagjával e progresszív, tisztán elektromos prémium SUV-modell élményét – az Audi Q4 Sportback e-tron S line8.

 
Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tron

Elektromosenergia-fogyasztás, kombinált7: 16,61–21,27 kWh/100 km (WLTP)

Szén-dioxid-kibocsátás (kombinált7) (g/km): 0

Az elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott járműfelszereltség függvényeként alakulnak. Ehhez a járműhöz csak a WLTP szerinti fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek állnak rendelkezésre, az NEDC szerintiek nem.