Audi Logo

SQ6 SUV e-tron

 

Hatótáv akár

598

km1

Hatótáv utántöltéssel:

250

km

10 perc2 alatt

Töltés az akkumulátorkapacitás 10-ről akár 80 százalékára mintegy

21

perc2 alatt

akár 270 kW2 maximális egyenáramú (DC) töltőteljesítménnyel

Audi Q8 e-tron

Elektromos – és tele csodálatos részletekkel

Az új Audi SQ6 e-tron⁶ elektromos quattro teljesítményének köszönhető, meggyőző vonóerőátadási képességével, kiváló hossz- és oldalirányú menetdinamikai tulajdonságaival, illetve karakteres külső hangzásvilágával kelt mély benyomást.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi SQ6 e-tron modellt!

 

Használja ki most az elektromosság kínálta előnyöket!

Tájékozódjon az Audi elektromos járművei kínálta lehetőségekről és élvezze előnyeiket.

Teljesítmény: akár

360

kW3

az UN-GTR.21 szerint

Gyorsulás (0-100 km/h) Rajtautomatika (Launch Control) üzemódban: akár

4,3

másodperc4 alatt

Akkumulátor energiatároló képesség (nettó):

94,9

kWh5

Energikus teljesítmény

Az autó „szíve” a 800 voltos7 lítiumion-akkumulátor, amely meggyőző teljesítményt nyújt – töltéskor és a hajtásban egyaránt.

Új beltérkoncepció

Fedezze fel a Dinamica mikroszálas anyaggal8,9 borított felső és alsó beltér-elemek újszerű, futurisztikus dizájnját – az ajtókárpitoktól a műszerfalon át, egészen a középkonzolig. A sportos stílust az első Plusz sportülések8 is hangsúlyozzák.

 
 

Audi alkalmazásbolt10 – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például az Amazon Music11, a Spotify vagy a YouTube – széles és folyamatosan bővülő kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon „kerülőútja” nélkül. Az Alexa11, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

 

Dizájn tele energiával

A Daytona szürke gyöngyház8 fényezésű Audi SQ6 e-tron6 kifelé is hűen tükrözi sportosságát – olyan S-specifikus elemekkel, mint az S-emblémák és S-lökhárítók, valamint a fekete elemek külső csomagja8.

Felkészült a mindennapokra

Az Audi SQ6 e-tron6 a 2400 kilogramm vontatható tömeggel és – számos rakodórekeszétől első csomagtartóján át, egészen rugalmasan kihasználható csomagteréig – bőséges térkínálatával is meggyőzőnek bizonyul.

„Felvillanyozó” teljesítmény

A nagyteljesítményű, 800 voltos7 lítiumion-akkumulátor akár 598 km1 hatótávot és akár 270 kW teljesítményű, egyenáramú (DC)2gyorstöltést is lehetővé tesz. Útközben az e-tron útvonaltervező12 és a Plug & Charge funkció13 segíti a töltést.

Audi exclusive14

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi SQ6 e-tron6 modelljét az Audi exkluzív14 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön. Válassza például a Nardo-szürke egyéni fényezést a széles színpalettáról.

 
 

Q6 SUV e-tron

Q8 e-tron

SQ8 e-tron