Audi Logo
 
 
Audi SQ8 e-tron Heckansicht

Elektromos – sok más csodálatos dolog mellett

Az Audi e-tron maradéktalanul betöltötte tisztán elektromos hajtásrendszerű modellként játszott úttörő szerepét, eljött hát az ideje, hogy immár saját néven jelenlen meg az Audi modellportfóliójában – ez az Audi SQ8 e-tron (4).

 

Audi SQ8 e-tron adatok

Elektromos maximális teljesítmény

370

kW

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,5

s1

Hatótáv (WLTP) akár

458

km

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi SQ8 e-tron modellt!

A vezetés még intenzívebb élménye

Szálljon be és tapasztalja meg személyesen az elektromos motorok nyújtotta szinte hangtalan gyorsulást! Élvezze a hatékonyabb vonóerőátadási képességeket és a megnövelt stabilitást a tisztán elektromos quattro összkerékhajtásnak köszönhetően! Az Adaptív légrugózás (adaptive air suspension) és a számos vezetéstámogató rendszer révén tovább javultak a menetdinamikai képességek. A levehető vonófej extrafelszereltségként áll rendelkezésre.

Jól látható elektromosság

Az Audi SQ8 e-tron4 megújult külseje, modellspecifikus nappali menetfény-grafikája és S-emblémái révén megjelenésével is tükrözi progresszív technikáját. Míg a Mítoszfekete metálfényezés az autó sportos karakterét hangsúlyozza, az erőteljesen kiformált vállöv a quattro architektúrát emeli ki.

Bőséges hatótáv

A nagyfeszültségű akkumulátor 106 kWh (nettó) energiatároló képességet és akár 458 kilométer maximális hatótávot kínál. Alacsony akkumulátortöltöttségi szint esetén például az MMI-rendszerben aktiválható Hatótáv-üzemmód (Range Mode)6 révén állhat rendelkezésre „tartalék” hatótáv.

 

Audi SQ8 e-tron quattro adatok

Töltés 10-ről akár 80 százalékra

31

min2

maximális egyenáramú (DC) töltőteljesítménynél

Akkumulátorkapacitás (nettó) akár

106

kWh

Maximális egyenáramú (DC) töltőteljesítmény akár

170

kW

 

Kényelmes autózás

Otthon és útközben egyaránt sokrétű töltési lehetőségek állnak rendelkezésre az Audi SQ8 e-tron4 számára. Még egyszerűbbé válik a töltés a Plug & Charge10 funkcióval, a megnövelt akkumulátorkapacitásnak és a széleskörű töltési kínálatnak köszönhetően pedig Ön a hosszú utazások során is élvezheti az elektromos mobilitást.

Elegáns sportosság

Beszálláskor igényes és sportos légkör fogad, amit az S-emblémákkal díszített, extrafelszereltségként rendelhető első Plusz sportülések is hangsúlyoznak. Élvezze az Audi SQ8 e-tron4 nyújtotta tágas térérzetet és kiemelkedő kényelmet!

 

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music20 segítségével

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music20 révén! Több mint 100 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak! Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi SQ8 Sportback e-tron19 látható.

Digitális szolgáltatások

A mobilitás digitális világa nyílhat meg Ön előtt az Audi connect számos olyan szolgáltatása21 révén, mint például a mindig naprakész Online közlekedési információk22 vagy a Functions on Demand rendszerén keresztül rugalmasan megrendelhető funkciók, valamint az Ön Audija menetadatairól optimálisan tájékoztató myAudi alkalmazás12.

Audi exkluzív

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi SQ8 e-tron modelljét az Audi exkluzív25 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön.

A fenntartható jövőért

Az erőforrások tudatos felhasználása, a környezetkímélő gyártás és a szén-dioxid-semleges járműátadás26 szintén az Audi jövőorientált megoldásai közé tartozik. Az akkumulátorgyártás és a hőellátás során például egyebek mellett a gyártócsarnokok tetejére telepített napelem-rendszerekből származó zöldáramot használunk.

 

Audi SQ8 Sportback e-tron

Elektromosenergia-fogyasztás (kombinált3) (kWh/100 km): 19,7–25,58; szén-dioxid-kibocsátás (kombinált3) (g/km): 0.

Az elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott járműfelszereltség függvényeként alakulnak. Ehhez a járműhöz csak a WLTP szerinti fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek állnak rendelkezésre, az NEDC szerintiek nem.