Audi Logo

Q6 SUV e-tron

 

Hatótáv akár

625

km1

Hatótáv utántöltéssel:

255

km

10 perc2 alatt

Töltés az akkumulátorkapacitás 10-ről akár 80 százalékára mintegy

21

perc2 alatt

akár 270 kW2 maximális egyenáramú (DC) töltőteljesítménnyel

Audi Q6 e-tron belső nézet

Elektromos – és tele csodálatos részletekkel

Az Audi Q6 e-tron⁵ új szintre emeli az elektromos mobilitást az Audinál. A prémium SUV-modell kiemelkedő elektromos menetteljesítményeivel, progresszív formavilágával és digitális belterével bizonyul különösen vonzónak.

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi Q6 e-tron modellt!

 

Használja ki most az elektromosság kínálta előnyöket!

Tájékozódjon az Audi elektromos járművei kínálta lehetőségekről és élvezze elektromos előnyeiket.

Teljesítmény: akár

285

kW

az UN-GTR.21 szerint

Gyorsulás (0-100 km/h)

5.9

másodperc3 alatt

Rajtautomatika (Launch Control) üzemódban: akár

Akkumulátor energiatároló képesség (nettó):

94.9

kWh4

„Felvillanyozó” teljesítmény

Az autó „szíve” a lapos kialakításban a padlózatba integrált, 800 voltos18 lítiumion-akkumulátor, amely meggyőző teljesítményt nyújt – töltéskor és a hajtásban egyaránt. Élvezze a hatékony és gyors töltés19, illetve az akár 285 kW motorteljesítmény kínálta előnyöket!

Progresszív belső kialakítás

Fedezze fel a felső és alsó beltér-elemek új dizájnját – az ajtókárpitoktól a műszerfalon át, egészen a középkonzolig. Hasonlóképpen letisztult és rendezett a kezelőelemek elhelyezése.

Audi alkalmazásbolt20 – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például az Amazon Music21, a Spotify vagy a YouTube – széles és folyamatosan bővülő kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon „kerülőútja” nélkül. Az Alexa21, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

 

Iránymutató „E-dizájn”

A progresszív jármű-formatervezés az elektromos teljesítményt és a presztízst ötvözi egymással. Férfias arányok, az autó elején a fordított Singleframe alakzat, oldalt pedig a padlózatba épített akkumulátorra utaló oldalsó betétek jellemzik.

Felkészült a mindennapokra

Az Audi Q6 e-tron5 a 2400 kilogramm vontatható tömeggel és – számos rakodórekeszétől első csomagtartóján át, egészen rugalmasan kihasználható csomagteréig – bőséges térkínálatával is meggyőzőnek bizonyul.

Sokoldalú tehetség elektromos teljesítménnyel

Szálljon be és tapasztalja meg az Audi Q6 e-tron5 szinte hangtalan gyorsulását! Elektromos menetteljesítményeit különböző vezetéstámogató rendszerek15 kínálata és számos menetüzemmód egészíti ki. Az Adaptív légrugózással szerelt futómű6 még színvonalasabb menetkényelmet és menetdinamikát biztosít.

edition one6.

Akár Mágnesszürke, akár Ascari-kék metál színben, két edition one modellváltozatában6 olyan optikai különlegességekkel jelenik meg az új Audi Q6 e-tron5, mint az S line dizájn, a karosszéria színére fényezett hűtőrács, a 21 col peremátmérőjű kerekek, a vörösre fényezett féknyergek, a sötétített Plusz Matrix-LED fényszórók, a LED-technikájú Pro hátsó lámpák és a fekete külső elemek csomagja.

Audi exclusive22

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi Q6 e-tron5 modelljét az Audi exkluzív22 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön.

 

Éppoly sokoldalú, mint az élet

Az Audi Eredeti Tartozékokkal23 az Ön autója is igazi sokoldalú tehetséggé válhat, a praktikus felszerelésekkel és vizuális elemekkel pedig egyszerűen alakíthatja épp megváltozott igényeihez – újra és újra.

SQ6 SUV e-tron

Q8 e-tron

SQ8 e-tron