Audi Logo
 
 
Audi Q2 seitliche Heckansicht

Dinamikus formavilág, különösen élvezetes vezetés

Audi Q2 – E nagyvárosi SUV-modell erőteljes formavilágával, sokrétű infotainment-kínálatával és dinamikus futómű-technikájával bizonyul meggyőzőnek.

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi Q2 modellt!

SUV-modell sarkokkal és élekkel

Feltűnően erős karakter – első és hátsó lökhárítójának dizájnja és dinamikus, excentrikus vonalvezetése erőteljes megjelenést kölcsönöz az Audi Q2 számára, miközben advanced és S line felszereltségi szintjei, illetve új könnyűfém keréktárcsái és külső színei révén minden egyes példányát egészen egyéni külső jellemezheti.

Indulásra készen

Erőteljes hajtásrendszereivel és innovatív technikáival az Audi Q2 a vezetés nagyszerű élményével szolgál.

Belső tér

A beltér az S line2 belső kialakítással és a fekete Feinnappa bőr kárpitozású sportülésekkel2 következetesen a sportosságra összpontosítva kelt mély benyomást.

Praktikus és tágas

A csomagtér térfogata a hátsó üléstámlák lehajtását követően akár az 1050 litert is elérheti, a rakodóhelyek és csomagtér-megoldások összeállítása2, valamint az elektromosan nyitható és zárható csomagtérajtó2 pedig további kényelemről gondoskodik be- és kipakolás során.

Audi exkluzív5

Egyéni stílusú autó, amely illik az Ön személyiségéhez – az Audi exkluzív5 választéka az Ön új Audi Q2 modelljéhez is sokrétű egyéni kialakítási lehetőségeket kínál, például a Merlin gyöngyház Audi exkluzív5 egyéni fényezéssel.

Audi SQ2

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 8,3-9,4 l/100 km (WLTP)

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak. Megjegyzés: A külső fényezés csak feláras Audi exkluzív egyéni színként rendelhető.