Audi Logo
 
 
Audi SQ2 seitliche Frontansicht

Kompakt sportautó az igazi egyéniségeknek

A kompakt SUV-modell sportos dizájnnal, fejlett infotainment-megoldásokkal és intelligens vezetéstámogató rendszerekkel (2) ötvözi a vezetés intenzív élvezetét.

 

Az SQ2 számokban

Teljesítmény

221

kW (300 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,9

s

Maximális forgatónyomaték

400

Nm

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi SQ2 modellt!

 

Élvezetes vezetés: dinamikus és erőteljes

Nagyteljesítményű TFSI-motorja mellett változó forgatónyomaték-elosztású quattro összkerékhajtása is az Audi SQ2 dinamikus vezetési élményét szolgálja. E hajtásrendszer mindenkor a forgatónyomaték pillanatnyi igények szerinti elosztásáról gondoskodik az egyes kerekek között.

Sportos külső dizájn: markáns és excentrikus

Az Audi SQ2 dinamikájának és sportosságának hatásos kiegészítője négy feketére krómozott, S-specifikus sport-kipufogóvégcsöve3, valamint a far S-tetőlégterelővel3 kiformált, markáns lezárása.

Sportos beltér-dizájn: progresszív és karizmatikus

Az Audi SQ2 utastere is következetesen a sportosságra összpontosítva bizonyul meggyőzőnek, az S-nyomattal díszített sportülések határozottan kiformált oldalpárnáikkal pontosan illeszkedő üléspozíciót biztosítanak. Az S line beltér-csomag3 az ülések középső sávján rombuszmintájú steppeléssel varrott, fekete Feinnappa bőr kárpitozással hangsúlyozza a stílusos összhatást.

Audi exkluzív5

Az Ön személyiségéhez illő, egyedi autó: az Audi exkluzív5 egyéni kialakítási lehetőségek széles skálájával szolgál Audi SQ2 modelljéhez. A naplemente aranya, a bor vöröse, a smaragdgyűrű zöldje – mindezeket a színeket, a Korallnarancs metálfényt is beleértve, Audija fényezéseként is élvezheti.

 

Audi Q2

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 4,8–8,6 l/100km (WLTP)

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak. Megjegyzés: A külső fényezés csak feláras Audi exkluzív egyéni színként rendelhető.