Audi Logo

Az Audi Q2 – SUV-modellek városba és kalandtúrákra

Csúcstechnika, kényelem és élvezetes vezetés egyetlen kompakt csomagban – az Audi Q2 olyan sokoldalú tehetség, amely a nagyvárosi mindennapokban éppúgy meggyőzőnek bizonyul, mint a nagy kalandok során.

Különlegességek

Az Audi Q2 mindenkor jó benyomást kelt sportos formavilágával és erőteljes vonalvezetésével, illetve extrafelszereltségként rendelhető panorámatetejével, azonban nem csupán külső, de belső értékeivel is meggyőzőnek bizonyul. Kilencféle hajtásrendszere (TFSI/benzin és TDI/dízel) kínálatának, valamint érzékeny kormányreakciók jellemezte irányíthatósági tulajdonságokkal szolgáló, s az alapfelszereltséget bővítő progresszív kormányzásának köszönhetően ugyanis a vezetési élménye sem szorul háttérbe, ugyanakkor közel 15 centiméteres szabadmagassága révén könnyű terepen sem kevésbé élvezetes. A tökéletes terepes élmények szolgálatában rendelje quattro összkerékhajtással Audi Q2 modelljét!

Az extrafelszereltségként kínált vonóberendezés nem csupán az autó funkcionalitását növeli, hanem a vonófejre szerelt kerékpártartó révén akár terepen is folytatódhatnak a kalandok – például egy Audi e-bike nyergében.

Magától értetődő, hogy az Audi Q2 műszakilag is mércéül szolgál kategóriájában. A biztonság, a vezetés és a parkolás terén a felsőkategória számos vezetéstámogató rendszere áll rendelkezésre, köztük már alapkivitelben az első radarral és a Sávtartás-asszisztenssel, míg kívánságra további rendszerek is megrendelhetők. A vakításmentes LED-fényszórók szintén az alapfelszereltséget bővítik. A vezetőtérben extrafelszereltségként több digitális kijelző, valamint online közlekedési információkkal is szolgáló high-tech navigációs rendszer is rendelkezésre állhat, az Audi okostelefon-interfész (Audi Smartphone Interface) segítségével pedig bizonyos tartalmak – például az Apple CarPlay és az Android Auto –, valamint a telefonfunkció és a zenék a cockpit rendszerén is igénybe vehetők, illetve élvezhetők.

A családot, a barátokat és a további utasokat is kellemes környezettel várja az Audi Q2. Az ötüléses modell 405, illetve lehajtott hátsó ülésekkel akár 1050 literes csomagtere a nagybevásárláshoz vagy bőröndök számára is elegendő helyet kínál, a színvonalas szórakozáshoz pedig az extrafelszereltségként kínált WLAN-hotspot és a mélynyomóval kiegészített, igényes Sonos hangrendszer is hozzájárulhat.

Felszereltségi szintek – Áttekintő

Az Audi Q2 három felszereltségi szinten, illetve egy különleges felszereltségi változatban szerepel a kínálatban. Válasszon pontosan elképzeléseinek megfelelően, és alakítsa az Audi Q2 kívánt kivitelét az Ön személyes Q2 modelljévé.

Audi Q2 Basis – A mindennapok dinamikus hőse

Az alapfelszereltségű Audi Q2 Basis változatban Ön is mindennapjai megbízható kísérőjére lelhet, amely eleve tartalmaz olyan színvonalas felszereléseket, mint a LED-technikájú fényszórók, az első radar és a progresszív kormányzás.

Ez a modell alapkivitelében klasszikus Briliánsfekete árnyalatban, a karosszéria színére fényezett pengemotívumokkal (Blade) és 16 col peremátmérőjű acél keréktárcsákkal érkezik, belterét pedig ezüstszínű gyémántlakk bevonatú dekorbetétek díszítik.

Audi Q2 S line – Nem csupán alkalmi, hanem mindennapos luxus

Ha magasak az elvárásai, az Audi Q2 S line volánja mögött minden kívánsága teljesülhet – s egy kicsit több is. Külseje eleve markáns stílusát 17 col peremátmérőjű, különböző dizájnváltozatokban rendelhető könnyűfém keréktárcsák, négy opcionális metálfényezés (szürke, fehér, fekete vagy kék) egyike, valamint Szelenitezüst pengemotívumok (Blade) erősíthetik tovább.

Az igazi különlegesség azonban a sportfutómű: a dinamikus, sportos kormányzás még jobban manőverezhetővé teszi az Audi Q2 modelleket, így Ön a szűk kanyarokban is mindenkor megőrizheti az irányítást.

Audi SQ2 – A kompakt sportautó

Az SQ2 valóban megszolgálta a kompakt sportautó jelzőt – amint az S-sorozat minden tagja, e modell is sportos, „cool” karakterével tűnik ki. Még atletikusabb hangolású S-sportfutóműve és erőteljes, 221 kW (300 LE) teljesítményű TFSI-motorja csupán a kezdet, a vezetés lehető legintenzívebb élvezetéről quattro összkerékhajtás, S-specifikus rugó- és lengéscsillapító-hangolás, telt hangzás és a karosszériát mélyebbre süllyesztő felfüggesztések gondoskodnak.

Sportossága megjelenésén is jól érzékelhető. Külsején az S-modellekre jellemző módon határozott sarkok és élek is feltűnnek, például markáns lökhárítóin, tetőlégterelőjén vagy a sportkipufogó-rendszere végcsövein. Utasterében igényes szövet és bőr kombinációjával kárpitozott ülések fogadnak, amelyek határozottan kiformált oldalpárnáikkal a legmagasabb színvonalú kényelemmel invitálnak beszállásra.

Kizárólag az SQ2 kínálatában szerepel az ülések Magmavörös középső sávjával kialakított, rombuszmintájú steppeléssel varrott Feinnappa bőr kárpitozást is magában foglaló beltér-csomag.

Audi Q2 admired – Mély benyomást kelt

Az Audi Q2 extrafelszereltségeinek kínálatában szinte minden megtalálható. Az alapkivitel LED-technikájú fényszóróit Matrix-LED fényszórók válthatják fel, dinamikus irányjelzőkkel szerelt, LED-technikájú hátsó lámpákkal kiegészítve. Külső megjelenését 18 col peremátmérőjű kerekek és a karosszéria színére fényezett lökhárítók tehetik még igényesebbé, utasterébe pedig a Komfortcsomag üléseivel és praktikus multifunkciós kormánykerékkel invitálhat. A Parkolássegítő rendszer plusz, az Emelkedő-asszisztens és a Tolatókamera technikáival jelentős műszaki fejlődést képvisel a Vezetéstámogató rendszerek „Parkolás” csomagja.