Audi Logo
 

Elektromos hatótáv (kombinált)

75–85

km1

Gyorsulás (0–100 km/h)

5,0

s4

Rendszerteljesítmény

360

kW4

Audi Q8 SUV TFSI e Heckansicht an der Ladesäule

Csábítóan esztétikus és meggyőzően gazdaságos

A hálózatról tölthető hibrid (Plug-in Hybrid) hajtásrendszerű Audi Q8 TFSI e gyorsításkor erőteljes, fogyasztása pedig takarékos. Tapasztalja meg az elsőosztályú kényelem, a sportos kupé-vonalak és a kiemelkedő menetteljesítmények élményét!

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi Q8 SUV TFSI e modellt!

Igazi luxus, hogy választania sem kell

Az Audi Q8 SUV TFSI e két világ legjobbját ötvözi: tisztán elektromos hajtásával helyi szinten károsanyag-kibocsátás nélkül, halkan suhan, miközben elektromos motorja csekély zajszintje ellenére is erőteljes. A fékezési fázisok alatti energia-visszatáplálásnak (rekuperáció) köszönhetően mozgási energiája egy része elektromos energia formájában visszanyerhető.

Elegáns és impozáns

A fényes elemek - eloxált alumínium tetőszegélyt és alsó oldalablak-szegélyt is tartalmazó - csomagja kimondottan sportos megjelenést kölcsönöz az Audi Q8 SUV TFSI e számára. A Tamarindbarna metál⁹ fényezés és a külső visszapillantó tükrök a karosszéria színére fényezett házai szintén a nemes fellépést erősítik.

Fénnyé vált progresszivitás

Az Audi lézervilágítással kiegészített HD Matrix-LED fényszórókkal⁹ és a digitális OLED hátsó lámpákkal⁹ már négy fénygrafika-pár közül lehet választani, amelyek kifejező fényanimációt is produkálnak. A hátsó lámpák közelítésérzékelő funkcióval15 is rendelkeznek: ha a közlekedés valamely résztvevője hátulról megközelíti az álló autót, az összes OLED-szegmens automatikusan működésbe lép.

Variálható és funkcionális

A nagyvonalú térkínálat jellemezte beltér öt személy számára is bőséges helyet biztosít, az elektromos motor akkumulátora pedig olyan helytakarékos megoldással került a csomagtérpadlózat alá, hogy az ülések lehajtásával már 1589 literes csomagtér állhat rendelkezésére.

Audi alkalmazásbolt (Audi Application Store) – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon „kerülőútja” nélkül. Az Alexa16, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Megjegyzés: A képen az Audi Q8 SUV¹² látható.

 
 

Minden menethelyzetre készen

Legyen szó fokozott menetdinamikai képeségekről vagy ésszerű gazdaságosságról, terepes élményekről vagy akár 3,5 tonna össztömegű vontatmányról – hibridhajtásával és kivételes menetteljesítményeivel az Audi Q8 SUV TFSI e egyaránt meggyőző.