Audi Logo

Töltés

Töltés egyszerűen

Itt minden szükséges információt megtalál a töltés témakörében. A tisztán elektromos meghajtású modellek széles választékával és a plug-in hibridek nagy számával az Audi az elektromos mobilitás rendszerszolgáltatójává vált. Fedezze fel az elektromos autózás világát. Hogyan tudja egyszerűen és intelligensen integrálni a töltést a mindennapjaiba? A válaszokat tematikusan foglaltuk össze Ön számára.

 

Mennyi ideig kell töltenem?

Az akkumulátor töltési ideje különböző tényezőktől függ, például a környezeti hőmérséklettől, más országspecifikus csatlakozók használatától és az előkondicionáló funkció használatától (pl. a jármű távirányítású légkondicionálója). Háztartási konnektorok használata esetén a töltési teljesítményt az e-tron töltőrendszere korlátozza.

A töltési idő kalkulátor az Audi e-tron, Audi e-tron Sportback, Audi e-tron S és Audi e-tron S Sportback modell értékeinek figyelembevételével készült.

 

Töltési videók az Auditól

Az Audi ismertető videóiból mindent megtudhat, amit a töltésről tudni kell. Egyszerűen összefoglalva és világosan elmagyarázva.

 

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

A töltéssel kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket itt találja. A rövidítések, valamint az e-tron töltési szolgáltatással, az IONITY hálózattal, a konnektorokkal és a nyilvános töltőpontokkal kapcsolatos magyarázatok itt találhatók az Ön számára.

 

Tesztelt töltési idő

Az Audi e-tron 55 quattro akár 150 kW-os töltési teljesítményt használ a nagy teljesítményű töltéshez. A német ADAC autóklub tesztje szerint az Audi e-tron 55 quattro így mintegy 30 perc töltési idő alatt nagyobb hatótávolságot ér el, mint a hasonló e-autók.