Audi Logo
 
 
Audi S8 Heckansicht

„S”, mint sportos

Az Audi S8 – azaz a business-limuzin a legsportosabb formájában – mindenkor gyorsan és kipihenten juttatja el Önt úticéljához.

 

Az Audi S8 számokban

Teljesítmény

420

kW (571 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

3,8

s

Maximális forgatónyomaték

800

Nm

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi S8 modellt!

 

„S”, mint stílusos hangulat

Az új Audi S8 utasterében az S-specifikáció szerinti felszereltség és igényes anyagválasztás gondoskodik sportos fellépésről.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music4 segítségével

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music4 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A8 60 TFSI e3 látható.

Precíz, dinamikus és összetéveszthetetlen

Engedje, hogy magával ragadja a világítástechnika következő generációja – az extrafelszereltségként kínált digitális Matrix-LED fényszórók vagy az ugyancsak opcionális OLED hátsó lámpák formájában. Emellett háromféle hátsó fénygrafika közül is választhat, álló helyzetben pedig a menetüzemmódnak megfelelően változik a fénydizájn karaktere.

„S”, mint sokkal élvezetesebb vezetés

Az új Audi S8 800 newtonméter maximális forgatónyomatékkal és 420 kW (571 LE) teljesítménnyel – élvezze e menetteljesítményeket, amelyek párját ritkító menetdinamikai képességekkel szolgálnak!

Még egyedibb az Audi exkluzív8 révén

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi S8 modelljét az Audi exkluzív8 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni és matthatású fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Sokoldalú – mint maga az élet

Az Audi Eredeti Tartozékokkal9 az Ön business-limuzinja is igazán sokoldalú tehetséggé léphet elő, s a különböző műszaki cikkekkel, illetve stílusos kiegészítőkkel egyszerűen a pillanatnyi igényekre alakítható – újra és újra.