Audi Logo
 
 
Audi A8 Innenraum

Minden egyes út különleges

Markáns formavilágával és innovatív technikájával az Audi A8 a vezetés kényelmes és magával ragadó élményével szolgál.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A8 modellt!

Kényelem, beszállásra készen

Az utastérben olyan anyagokkal és precíz kidolgozással találkozhat, amelyek jól érzékeltetik az igényes és színvonalas karaktert. Az extrafelszereltségként rendelhető első komfort Individual-kontúrülések, az opcióként komfort-fejtámlákkal kiegészített hátsó ülések, illetve a teljes környezet mindenkor a luxuskategória kínálta utazásra invitálják Önt.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music6 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music6 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A8 60 TFSI e5 látható.

Elegáns látvány

Nemes hatású dizájnelemeivel a Terraszürke metál új Audi A8 sportos eleganciát és magasfokú igényességet sugároz. Hűtőrácsa és lökhárítói markáns részletei, valamint dinamikus tetőíve és a semmi mással össze nem téveszthető quattro-architektúra alapjaiban határozza meg a business-limuzin stílusát.

Precíz, dinamikus és összetéveszthetetlen

Engedje, hogy magával ragadja a világítástechnika következő generációja – az extrafelszereltségként kínált digitális Matrix-LED fényszórók vagy az ugyancsak opcionális OLED hátsó lámpák formájában. Emellett kétféle hátsó fénygrafika közül is választhat, álló helyzetben pedig a menetüzemmódnak megfelelően változik a fénydizájn karaktere.

Látható és érzékelhető sportosság

Emelje ki Audi A8 modellje sportos karakterét extrafelszereltségként rendelhető S line kivitelével, s ruházza fel dinamikus stílusjegyekkel és még markánsabb megjelenéssel!

Még egyedibb az Audi exkluzív10 révén

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi A8 modelljét az Audi exkluzív10 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni és matthatású fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Sokoldalú – mint maga az élet

Az Audi Eredeti Tartozékokkal11 az Ön business-limuzinja is igazán sokoldalú tehetséggé léphet elő, s a különböző műszaki cikkekkel, illetve stílusos kiegészítőkkel egyszerűen a pillanatnyi igényekre alakítható – újra és újra.