Audi Logo
 
 
Audi A8 L Innenraum

Kiemelkedően tágas

Az Audi A8 L kényelmes és különösen tágas belteret kínál, hátsó ülésein kiemelkedő komfortszinttel.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A8 L modellt!

Az igazi nagyság belülről fakad

Az új Audi A8 L rendkívül igényes, meghosszabbított belteret kínál, különösen magas színvonalú üléskényelemmel. A jobb hátsó üléspozíció nyugágy-funkcióval kiegészített, extrafelszereltségként rendelhető komfort Individual-kontúrülése szinte a legideálisabb hely, hogy Ön útközben is dolgozhasson vagy lazíthasson.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music5 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music5 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A8 60 TFSI e4 látható.

Gondolkodjon nagyban!

Az új Audi A8 L - Égkék metál színben - a kivételesen tágas térkínálat és a még nagyobb fej- és lábtér megtestesítője. Hosszabb tengelytáv és nagyobb ajtók – a luxuskategória formavilága.

Precíz, dinamikus és összetéveszthetetlen

Engedje, hogy magával ragadja a világítástechnika következő generációja – az extrafelszereltségként kínált digitális Matrix-LED fényszórók vagy az ugyancsak opcionális OLED hátsó lámpák formájában. Emellett kétféle hátsó fénygrafika közül is választhat, álló helyzetben pedig a menetüzemmódnak megfelelően változik a fénydizájn karaktere.

Még egyedibb az Audi exkluzív9 révén

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi A8 L modelljét az Audi exkluzív9 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni és matthatású fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Sokoldalú – mint maga az élet

Az Audi Eredeti Tartozékokkal10 az Ön business-limuzinja is igazán sokoldalú tehetséggé léphet elő, s a különböző műszaki cikkekkel, illetve stílusos kiegészítőkkel egyszerűen a pillanatnyi igényekre alakítható – újra és újra.