Audi Logo
 
 
Audi S3 Sportback Heckansicht

Színtiszta sportosság

Dinamikus, de a mindennapokban is jól használható – az Audi S3 Sportback.

 

Az S3 Sportback számokban

Teljesítmény

228

kW (310 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,8

s

Maximális forgatónyomaték

400

Nm

Élvezetes vezetés – nagy S-sel

A már az alapkivitelben is rendelkezésre álló quattro összkerékhajtás kiemelkedő vonóerőátadási képességekről gondoskodik, sportfutóművének köszönhetően pedig az új Audi S3 Sportback különösen pontos és biztonságos irányíthatósági tulajdonságokkal szolgál.

Minden irányból rátekintve dinamikus – a külső megjelenés

Dinamikus megjelenését S-specifikus elemei is erősítik, például két-két végcsőben záródó, kettős vezetésű kipufogórendszere formájában.

 
 

Sportos gének – a beltérben is

Az Audi S3 Sportback belterében is folytatásra lel e modell letisztult formatervezési koncepciója: dinamikus, áttekinthető és elegáns.

 

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban9,10 a témavilág8,10 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz8 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant11 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Carbon stíluscsomag

A Carbon stíluscsomag szénszálerősítésű műanyagból (karbon) készült, különösen igényes alkatrészeivel az Audi S3 Sportback sportos karakterét hangsúlyozza. Ezt az anyagot egyenletes és jól látható, geometrikus mintázatú szálszerkezet jellemzi. A külső visszapillantó tükrök karbon házai és az átáramoltatott kialakítású karbon tetőlégterelő dinamikus stílusjegyként határozott és kifejező kontrasztot alkotnak az autó fényezésével.

 

Audi S3 Limousine

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1): 7,8-8,5 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.