Audi Logo
 

Teljesítmény

245

kW (333 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,7

s

Max. forgatónyomaték

420

Nm

 
mozgó elölnézet Audi S3 Sportback

Sportautó a mindennapokra – amely minden, csak nem mindennapi

Az új Audi S3 Sportback¹ mély benyomást keltő menetdinamikai képességekkel ötvözi magasfokú mindennapos használhatóságát. S-specifikus részletei mind külsején, mind belterében tükrözik sportos karakterét.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi S3 Sportback modellt!

Magával ragadó menetdinamika

Az új Audi S3 Sportback1 a vezetés színtiszta élményét nyújtja. Erőteljes motorja, már alapkivitelben rendelkezésre álló quattro összkerékhajtása és további műszaki különlegességei vérbeli sportautóvá avatják.

 

Minden szemszögből sportos

Ön dönt, milyen színben hat a legelőnyösebben az új Audi S3 Sportback1 – például az Audi exkluzív9 polár-matthatású Daytona-szürke8 árnyalatában.

Még nagyobb hely

Praktikus a mindennapokban, variálható a szabadidős tevékenységekhez – 40:20:40 arányban osztott hátsó üléstámlájával4az új Audi S3 Sportback1 különösen rugalmas útitárs. Teljes egészében lehajtott ülésekkel 325-ről 1145 literre bővíthető a csomagtér térfogata.

Intenzív hangzásélmény

Kívánságra a térhangzású SONOS prémium-hangrendszer4 is rendelkezésre állhat az új Audi S3 Sportback1 fedélzetén, amely a mélynyomóval együtt 15 nagyteljesítményű hangsugárzóval gondoskodik mély benyomást keltő zenei élményekről – maradéktalanul megélhető a briliáns magas és mély hangok, valamint a telt basszusok megszólaltatása.

Audi alkalmazásbolt (Audi Application Store)10 – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például az Amazon Music11, a Spotify vagy a YouTube – széles és folyamatosan bővülő kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon „kerülőútja” nélkül. Az Alexa11, vagyis az Amazon hangszolgáltatása igénybevételével híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Megjegyzés: A képen az Audi A3 Sportback7 látható.

 

Élje meg a digitalizációt!

Navigáljon, kommunikáljon, tájékozódjon vagy élvezze a széleskörű infotainment-kínálatot – az MMI touch funkcióval kiegészített MMI Navigációs rendszer plusz4 révén, amely Audi connect szolgáltatások4,3 széles választékát is kínálja, a mobilitás digitális világát nyitva meg Ön előtt.

 
 

Audi exclusive9

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi S3 Sportback1 modelljét, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön. Válasszon a különböző egyéni fényezések közül, mint például a Nyílszürke gyöngyház – vagy válasszon különleges matt megjelenést a polár-matthatású Daytona-szürke8 árnyalattal.

 
 

Audi S3 Limousine

Audi A3 Sportback