Audi Logo
 
 
Audi S3 Limousine Frontschürze links

Élvezetes vezetés – nagy S-sel

Erősebb, sportosabb és azonnal magával ragad – az Audi S3 Limousine Tangóvörös metál (2), (9) fényezéssel.

 

Az S3 Limousine számokban

Teljesítmény

228

kW (310 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,8

s

Maximális forgatónyomaték

400

Nm

 

Fokozott menetdinamika

Az Audi S3 Limousine a gyors manőverekre született, már alapkivitelében is rendelkezésre álló quattro összkerékhajtása ugyanis kiemelkedő vonóerőátadási képességekről, míg S-sportfutóműve még sportosabb irányíthatósági tulajdonságokról gondoskodik.

 

Külső megjelenés – elegánsan izmos

Az Audi S3 Limousine precízen kidolgozott formái, elegáns hátulja és S-specifikus elemei egyaránt sportos megjelenését erősítik.

 

Sportos gének – a beltérben is

Az Audi S3 Limousine a belterében is letisztult és dinamikus hatást kelt.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban10,11 a témavilág9,10 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz9 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant12 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Carbon9 stíluscsomag

A Carbon stíluscsomag9 szénszálerősítésű műanyagból (karbon) készült, különösen igényes alkatrészeivel az Audi S3 Limousine sportos karakterét hangsúlyozza. Ezt az anyagot egyenletes és jól látható, geometrikus mintázatú szálszerkezet jellemzi. A külső visszapillantó tükrök karbon házai és az átáramoltatott kialakítású karbon tetőlégterelő dinamikus stílusjegyként határozott és kifejező kontrasztot alkotnak az autó fényezésével2.

 

Audi S3 Sportback

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 8,1-8,5 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.