Audi Logo
 

Teljesítmény

245

kW (333 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,7

s

Max. forgatónyomaték

420

Nm

Audi S3 Limousine elölnézet

Az „S” a különbség

Az új Audi S3 Limousine¹ illik azokhoz, akik a dinamizmust szeretik mindennapjaikban. Sportosan elegáns karakterét S-specifikus külső és belső részletek hangsúlyozzák.

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi S3 Limousine modellt!

Magával ragadó menetdinamika

Az új Audi S3 Limousine1 a vezetés színtiszta élményét nyújtja. Erőteljes motor, már alapkivitelben quattro összkerékhajtás és további műszaki különlegességek erősítik sportosan elegáns karakterét.

Minden szemszögből sportos

Ön dönt, milyen színben hat a legelőnyösebben az új Audi S3 Limousine1 – például az Ascari-kék metál11 árnyalatban.

Még nagyobb hely

Praktikus a mindennapokban, variálható a szabadidős tevékenységekhez – 40:20:40 arányban osztott hátsó üléstámlájával4 az új Audi S3 Limousine1 különösen rugalmas útitárs. A második üléssor mögött 325 literes csomagtér áll rendelkezésre.

Intenzív hangzásélmény

Kívánságra a térhangzású SONOS prémium-hangrendszer4 is rendelkezésre állhat az új Audi S3 Limousine1 fedélzetén, amely a mélynyomóval együtt 15 nagyteljesítményű hangsugárzóval gondoskodik mély benyomást keltő zenei élményekről – maradéktalanul megélhető a briliáns magas és mély hangok, valamint a telt basszusok megszólaltatása.

Audi alkalmazásbolt (Audi Application Store)12 – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például az Amazon Music13, a Spotify vagy a YouTube – széles és folyamatosan bővülő kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon „kerülőútja” nélkül. Az Alexa13, vagyis az Amazon hangszolgáltatása igénybevételével híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Megjegyzés: A képen az Audi A3 Sportback8 látható.

 

Élje meg a digitalizációt!

Navigáljon, kommunikáljon, tájékozódjon vagy élvezze a széleskörű infotainment-kínálatot – az MMI touch funkcióval kiegészített MMI Navigációs rendszer plusz4 révén, amely Audi connect szolgáltatások4,3 széles választékát is kínálja, a mobilitás digitális világát nyitva meg Ön előtt.

 

Audi exclusive11

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi S3 Limousine1 modelljét, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön. Válasszon a különböző egyéni fényezések közül, mint például a Bársonylila – vagy válasszon különleges matt megjelenést a polár-matthatású Daytona-szürke16 árnyalattal.

 

Audi S3 Sportback

Audi A3 Limousine