Audi Logo

A3 Sportback TFSI e

 
 

Minden hajtásmódban meggyőző

Tisztán elektromos, hibrid- vagy belsőégésű hajtással – az Audi A3 Sportback TFSI e minden alkalomra kínál megfelelő hajtásmódot.

Az A3 Sportback 45 TFSI e számokban

Elektromos hatótáv kb.

59-63

km*

Gyorsulás (0–100 km/h)

6,8

s**

Rendszerteljesítmény

180

kW (245 LE)**

*Tisztán elektromos, kombinált hatótáv1, a WLTP szerint, 16 és 18 col közötti peremátmérőjű kerekekkel.

Használja ki most az elektromos előnyöket és támogatásokat

Ha elektromos járművet vásárol az Auditól, vonzó támogatásokban részesülhet. Tájékozódjon most a lehetőségekről, biztosítsa elektromos előnyét.

 

Igazi luxus, hogy választania sem kell

Az Audi A3 Sportback TFSI e két külön világ előnyeit ötvözi. Tisztán elektromos üzemében csendesen és helyi szinten károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedhet, miközben az elektromos gép alacsony zajszintje ellenére is erőteljes hajtásról gondoskodik. A fékezési fázisok alatti energia-visszatáplálásnak (rekuperáció) köszönhetően mozgási energiája egy része elektromos energia formájában visszanyerhető.

 

Megkönnyített töltés

Otthon és útközben töltési lehetőségek egyaránt széles skálája állhat az Audi A3 Sportback TFSI e rendelkezésére.

Dinamikus és lényegretörő

Az Audi A3 Sportback TFSI e igazán kompakt kiállású az úton. Elejét széles, hatszögletű Singleframe hűtőrácsa határozza meg. Vállöve ék alakban fut a fényszóróktól egészen a hátsó lámpákig, vizuálisan megnyújtva az autót. Kerékjáratai hangsúlyosak, a karosszéria vállai pedig határozottan emelkednek ki.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban7 a témavilág14 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz7,14 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant15 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

 
 

Audi A3 Sportback

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 4,3–7,8 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.