Audi Logo

A Takata légzsákok globális visszahívása az Audi márkát és számos más gyártó típusait is érinti. Amennyiben az Ön járművében hibás légzsák van, az komoly biztonsági kockázatot jelenthet az Ön és utasai számára. Ezen az oldalon további információkat talál a témával kapcsolatban, és ellenőrizheti, hogy az Ön járműve érintett-e.

Adja meg a jármű alvázszámát, hogy megtudja, érintett-e a járműve.

Fontos: A járművek listáját rendszeresen frissítjük az érintett járművekre vonatkozó elemzéseink alapján. Kérjük, időnként térjen ide vissza, hogy megtudja, az Ön járműve szerepel-e az érintett járművek között.

Érintett az autóm?

A Takata vállalat évek óta olyan hibás gázgenerátorokat szállított az autóiparnak, amelyek bizonyos éghajlati körülmények (hőség és páratartalom) között idővel tönkremehetnek és veszélyessé válhatnak. A légzsákokat 2005 és 2018 között szerelték be az Audi különböző járműveibe. Kérjük, a fenti keresőmezőbe az alvázszámot beírva ellenőrizze, hogy az Ön járműve érintett-e. Az érintett járművek listájának folyamatos frissítése miatt kérjük, rendszeresen ellenőrizze járműve érintettségét.

Mekkora veszélyt jelent ez?

Ha a légzsák egy baleset során működésbe lép, akkor a gázgenerátor berobbanásakor túlságosan nagy nyomás termelődik, ezáltal fémdarabok repülhetnek az utastérbe. Ez súlyos sérülésekhez vagy legrosszabb esetben halálhoz vezethet.

Mit kell tennem?

Ha az Ön járműve érintett, kérjük, azonnal forduljon egy Audi szervizpartnerhez, hogy kicseréljék az érintett alkatrészeket. A javítás teljesen ingyenes.

Az Ön biztonsága fontos számunkra, ezért kérjük, hogy járművét azonnal ellenőriztesse és szükség esetén végeztesse el a javítást.