Audi Logo

Drop&Go

Drop&Go szolgáltatásunk egy új átadás-átvételi lehetőség, amelynek célja, hogy rugalmas és érintkezésmentes lehetőséget biztosítson az autók szervizmunkára történő leadásához vagy visszavételéhez.

Amennyiben gyorsan, esetleg a nyitvatartási időn kívül szeretné járművét leadni vagy javítás után átvenni, akkor az új szolgáltatás nyújtásában résztvevő márkaszervizekben -az általuk megadott időintervallumban- lehetősége van ezt megtenni.

 
 

1. Időpont foglalás - a márkaszerviz online időpontfoglalási rendszerén vagy telefonos elérhetőségén keresztül. Ahonnan ezt követően visszaigazolják előjegyzését és Drop&Go leadási igényét.

2. Autó leadás - leparkolás a márkaszerviz által megadott helyen. Matricával megjelölt átvételi ponton az indítókulcs és a dokumentumok leadása az ott található tasakba helyezve.

3. Javítási megrendelő lap - A kulcs leadását követően szerviztanácsadó a megbízásról javítási megrendelő lapot állít össze, amelyet elküld az Ön előzetesen megadott email címére.

4. Megrendelés - Az emailen elküldött javítási megrendelőlap visszaigazolása, hogy szervizben a munkálatokat mielőbb megkezdhessék!

5. Elkészült az autó - Amint autójának szervizelése elkészült a szerviztanácsadó elküldi Önnek az elvégzett munkákról szóló értesítést.

6. A számla kiegyenlítése - A költségeket bankkártyával vagy átutalással is rendezheti. A számla kiegyenlítése után el is viheti autóját.

7. Az autó átvétele - Amennyiben autóját Drop&Go szolgáltatás segítségével szeretné átvenni, úgy ezt szerviztanácsadóval szükséges előre egyeztetnie! A szerviz munkatársai ezt követően gépkocsiját az előre megjelölt parkolóba teszik, majd annak kulcsát és leadott dokumentumait egy zárt tasakban az átvevő nevére a márkaszerviz Drop&Go pontján elhelyezik. Ön ezt követően a megadott kódszám segítségével ezt a Drop&Go szolgáltatás teljes időtartama alatt bármikor átveheti.

 

Egyes márkaszervizeinkbe közvetlenül tud időpontot foglalni. Itt teheti ezt meg:

(Ha itt nem találja partnerét, akkor lentebb kérhet szervizidőpontot!)

                       

 

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Dicséret és kritika: Egyéb

Véleménye fontos számunkra! Mi az, ami tetszik Önnek és min tudnánk javítani?

Mit szeretne megosztani velünk?

Kérjük, adja meg elérhetőségét.

Megszólítás
 

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli Audi márkaszervizeket.

Betöltés...