Audi Logo

Digitális Szervizfüzet

A hagyományos szervizfüzeteket a 2012. 45. hét óta gyártott valamennyi AUDI gépkocsi esetében felváltotta az ún. Digitális Szervizfüzet. A korábbi papír alapú szervizfüzet egy ideig (a 2017-es modellévvel bezárólag) még megmaradt, viszont már ennek a füzetnek sem része a szervizek és a minőségjavító intézkedések, valamint a karosszériajavítások szakszerű végrehajtását igazoló rész. A gépkocsi mindenkor esedékes karbantartási technológiája alapján készült szervizigazolásokat a gyártó által előírt, esedékes szervizek alkalmával az AUDI márkaszerviz munkatársai kinyomtatják és elhelyezik a szervizfüzet erre a célra szolgáló mappájában. A 2018-as modellévtől kezdődően a szervizfüzet fizikai formájában (papír alapon) teljes mértékben kivezetésre került, már nem része a gépkocsik fedélzeti irodalmának. Az AUDI Digitális Szervizfüzet az alábbi előnyöket hordozza az Ön számára:

  • Nagyfokú védettség a hamisítások és a manipulációk ellen.
  • Összes végrehajtott szervizmunka átlátható nyilvántartása.
  • Kényelmes védelem elvesztés vagy szennyeződés esetén - az Ön AUDI márkaszervizében bármikor megkaphatja a teljes karbantartás-igazolást a kívánt nyelven.
  • Gördülékeny szervizváltás a rendszer világszerte történő alkalmazásának és a járműtörténet elérhetőségének köszönhetően.
  • Biztonság használt járművek vételekor és eladásakor az adatbankban tárolt teljes körű járműaktáknak köszönhetően.
  • Ön a komplett-igazolást akár e-mailben is megkaphatja.
  • Garanciaigény esetén egyszerű igazolhatóság.

Felhívjuk figyelmét, hogy az AUDI Digitális Szervizfüzet kizárólag a fentebb megadott gépkocsik esetén áll rendelkezésre, a korábban gyártott gépkocsik esetében továbbra is a hagyományos módon, a szervizfüzet erre a célra szolgáló részében igazolják az Ön AUDI márkaszervizének munkatársai az elvégzett munkálatokat. A karbantartás-igazolás nyomtatása a 2012. 45. hét előtt gyártott gépkocsiknál kiegészítőleg sem áll rendelkezésre.

 

Egyes márkaszervizeinkbe közvetlenül tud időpontot foglalni. Itt teheti ezt meg:

(Ha itt nem találja partnerét, akkor lentebb kérhet szervizidőpontot!)

                       

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

 

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli Audi márkaszervizeket.

Betöltés...