Audi Logo

SQ8 Sportback e-tron

 
 
Audi SQ8 Sportback e-tron Heckansicht

Elektromos – sok más csodálatos dolog mellett

Az Audi e-tron maradéktalanul betöltötte tisztán elektromos hajtásrendszerű modellként játszott úttörő szerepét, eljött hát az ideje, hogy immár saját néven jelenlen meg az Audi modellportfóliójában – ez az Audi SQ8 Sportback e-tron (4).

 

Audi SQ8 Sportback e-tron4 adatok

Elektromos maximális teljesítmény

370

kW

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,5

s1

Hatótáv (WLTP) akár

471

km

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi SQ8 Sportback e-tron modellt!

A vezetés még intenzívebb élménye

Szálljon be és tapasztalja meg személyesen az elektromos motorok nyújtotta szinte hangtalan gyorsulást! Élvezze a hatékonyabb vonóerőátadási képességeket és a megnövelt stabilitást a tisztán elektromos quattro összkerékhajtásnak köszönhetően! Az Adaptív légrugózás (adaptive air suspension) és a számos vezetéstámogató rendszer révén tovább javultak a menetdinamikai képességek. A levehető vonófej extrafelszereltségként áll rendelkezésre.

„Felvillanyozó” kupéformák

Lágyan ereszkedő tetőíve kölcsönöz a kupékat idéző vonalakat az elektromos SUV-modell számára, kifelé is egyértelműen tükrözve e modell progresszív dinamikáját. Az új dizájn szerinti márkaembléma, illetve a további stílusos részletek különösen jól érvényesülnek az Ultrakék metálfényezéssel.

Bőséges hatótáv

A nagyfeszültségű akkumulátor akár 106 kWh (nettó) energiatároló képességet és akár 471 kilométer maximális hatótávot kínál. Alacsony akkumulátortöltöttségi szint esetén például az MMI-rendszerben aktiválható Hatótáv-üzemmód (Range Mode)6 révén állhat rendelkezésre „tartalék” hatótáv.

Megjegyzés: A képen az Audi SQ8 e-tron9 látható.

 

Audi SQ8 Sportback e-tron adatok

Töltés 10-ről akár 80 százalékra

31

min2

maximális egyenáramú (DC) töltőteljesítménynél

Akkumulátorkapacitás (nettó) akár

106

kWh

Maximális egyenáramú (DC) töltőteljesítmény akár

170

kW

 

Kényelmes autózás

Otthon és útközben egyaránt sokrétű töltési lehetőségek állnak rendelkezésre az Audi SQ8 Sportback e-tron4 számára. Még egyszerűbbé válik a töltés a Plug & Charge10 funkcióval, a megnövelt akkumulátorkapacitásnak és a széleskörű töltési kínálatnak köszönhetően pedig Ön a hosszú utazások során is élvezheti az elektromos mobilitást.

Elegáns sportosság

Beszálláskor igényes és sportos légkör fogad, amit az S-emblémákkal díszített, extrafelszereltségként rendelhető első Plusz sportülések is hangsúlyoznak. Élvezze az Audi SQ8 Sportback e-tron4 nyújtotta tágas térérzetet és kiemelkedő kényelmet!

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music11 segítségével

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music11 révén! Több mint 100 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak! Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Digitális szolgáltatások

A mobilitás digitális világa nyílhat meg Ön előtt az Audi connect számos olyan szolgáltatása12 révén, mint például a mindig naprakész Online közlekedési információk13 vagy a Functions on Demand rendszerén keresztül rugalmasan megrendelhető funkciók, valamint az Ön Audija menetadatairól optimálisan tájékoztató myAudi alkalmazás14.

Audi exkluzív

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi SQ8 Sportback e-tron modelljét az Audi exkluzív16 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön.

A fenntartható jövőért

Az erőforrások tudatos felhasználása, a környezetkímélő gyártás és a szén-dioxid-semleges járműátadás17 szintén az Audi jövőorientált megoldásai közé tartozik. Az akkumulátorgyártás és a hőellátás során például egyebek mellett a gyártócsarnokok tetejére telepített napelem-rendszerekből származó zöldáramot használunk.

 

Audi SQ8 e-tron

Elektromosenergia-fogyasztás (kombinált3) (kWh/100 km): 20,30–25,58; szén-dioxid-kibocsátás (kombinált3) (g/km): 0.

Az elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott járműfelszereltség függvényeként alakulnak. Ehhez a járműhöz csak a WLTP szerinti fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek állnak rendelkezésre, az NEDC szerintiek nem.