Audi Logo
 

Teljesítmény, akár

250

kW (340 PS)

Max. csomagtér (5 ülés), akár

1 993

l

akár 1908 l (7 ülés)

Vontatható tömeg, akár

3 500

kg

Audi Q7

Sokoldalú tehetség határozott élekkel

Erőteljes quattro hajtás és sportos dizájn, impozáns arányok és akár hét személy számára is bőséges hely – az Audi Q7 SUV megnyugtató menetteljesítményekkel és magasfokú mindennapos használhatósággal bizonyul meggyőzőnek.

Erő és elegancia – a külső megjelenés

Az új Audi Q7 SUV-modell klasszikus quattro architektúrájával és erőteljes vállövével jelzi offroad-génjeit. Markáns Audi Singleframe hűtőrácsa, sík, kétdimenziós Audi-karikái, különösen pedig S line külső csomagja2 egyaránt jelentősen hozzájárul sportos megjelenéséhez.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi Q7 modellt!

Fénnyé vált progresszivitás.

A HD Matrix-LED fényszórókkal2 és a digitális OLED hátsó lámpákkal2 már négy fénygrafika-pár közül lehet választani, amelyek kifejező fényanimációt is produkálnak. A hátsó lámpák közelítésérzékelő funkcióval6 rendelkeznek: ha a közlekedés valamely résztvevője hátulról megközelíti az álló autót, az összes OLED-szegmens automatikusan működésbe lép.

Igény szerint akár hetedmagával is.

Az extrafelszereltségként rendelhető harmadik üléssorral2 akár hét személy is kényelmes helyet kap. A felső heveder (Top Tether) lehetőségét is kínáló ISOFIX gyerekülés-rögzítési pontok mindegyik hátsó üléshelyen rendelkezésre állnak. A második és a harmadik üléssor2 lehajtásával 1908 literre bővíthető a csomagtér.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon „kerülőútja” nélkül. Az Alexa7, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

 

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban8 a témavilág9,2 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz2 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant5 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

 

Dinamikusan sokoldalú

Az Audi Q7 SUV-modell a szabadság érzését kínálja, hogy Ön mindenkor magabiztosan haladhasson előre. Sportos menetteljesítményei, terepes képességei és vonóereje – amely akár 3,5 tonna vontatható tömeghez is elegendő lehet – felbecsülhetetlenül sokoldalúvá avatja.

Heckansicht eines Audi SQ7, ein Mann steht an der geöffneten Tür.

Audi SQ7 SUV

Szén-dioxid-kibocsátás (kombinált1) (g/km): 272-303; üzemanyag-fogyasztás (kombinált1) (l/100 km): 12-13,3.

Ehhez a járműhöz csak a WLTP szerinti fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek állnak rendelkezésre, az NEDC szerintiek nem.