Audi Logo
 
 
Audi Q3 Sportback Heckansicht

Extrovertált SUV-kupé

Az Audi Q3 Sportback a kupék esztétikumát és érzelemgazdag stílusát az SUV-modellek erejével és funkcionalitásával ötvözi.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi Q3 Sportback modellt!

Progresszív dizájn

Az Audi Q3 Sportback elejét nagyméretű, nyolcszögletű Singleframe hűtőrácsa és szélső légbeömlő nyílásai határozzák meg, oldalnézetében pedig egyértelműen kirajzolódnak a kupékat idéző körvonalai. Farkialakításának karakteres vonásai a lágyan ereszkedő tetővonal, a keskeny hátsó szélvédő és a határozott rajzolatú hátsó lámpák. Ön is igényei szerint alakíthatja autója külső megjelenését: válassza például az S line csomagot16, s az Audi Q3 Sportback egyebek mellett kontrasztárnyalatra fényezett lökhárítókkal, 5 V-küllős dizájn szerinti könnyűfém keréktárcsákkal és – elöl alumíniumbetéttel kiegészített – „S” feliratú, megvilágított küszöblécekkel érkezik.

Frontansicht Audi Q3 Sportback

Élvezetes vezetés „szériafelszerelésként”

Az Audi Q3 Sportback több olyan technikával is rendelkezik, amelyek menetdinamikáját hivatottak fokozni.

Variálható és funkcionális

A hátsó ülés plusz három személy számára is kényelmes helyet kínál, emellett hosszirányban 130 milliméter távon állítható, három részre osztott támlájának dőlésszöge pedig hét fokozatban változtatható. A csomagtér térfogata 5302 és 1.4002 liter között alakítható, az elektromos mozgatású csomagtérajtó14 pedig kényelmesen, lábmozdulattal is nyitható.

Tervezzen velünk!

Válasszon a különböző beltércsomagok közül – például a design selection utastér-kivitelt14, amely az első sportüléseket, a Hangulatvilágítás plusz csomagot, valamint a Dimension sötét alumínium dekorbetéteket foglalja magában.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban15,16 a témavilág területen14,15, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz14 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant17 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi exkluzív

Alakítsa inspiratív egyedi darabbá Audi Q3 Sportback modelljét az Audi exkluzív kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Audi Q3

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 5-9,4 l/100km (WLTP)

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak. Megjegyzés: A külső fényezés csak feláras Audi exkluzív egyéni színként rendelhető.