Audi Logo
 
 
Audi A3 Sportback Frontansicht

A fejlődés megélhető élménye

Progresszív formavilág és innovatív technikák – az Audi A3 Sportback.

Innovatív technikák

Az Audi A3 Sportback különböző technikái és vezetéstámogató rendszerei5 segíthetik többek között a kikerülést, a gyorsítást és a fékezést, hosszú utakon és városi forgalomban egyaránt jól érzékelhetően növelve a vezetés kényelmét.

Sportos, igényes, digitális

Az utastérben többek között az első sportülések2 és – az S tronic sebességváltóval szerelt modellekben – az elektronikus váltókapcsolóval (Shift by Wire) kialakított középkonzol gondoskodnak a kellő dinamizmusról. Az On-Street4,5 Parking funkció az MMI Navigációs rendszer plusz2 képernyőjén egyebek mellett arról is szemléletesen tájékoztat, hogy milyen valószínűséggel található az egyes utcákban szabad parkolóhely.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban6 a témavilág2 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz2 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant(8) látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Érzelemdús dizájn

Az Audi A3 Sportback kifejezően domborodó sárvédőkkel, szélesebb nyomtávokkal és oldalt végighúzódó vállövvel tűnik fel, s méhsejtmintázatú, megnövelt Audi Singleframe hűtőrácsával atletikusabb hatást kelt, mint valaha.

Functions on Demand

A Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással6,7 gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron11 látható.

 
 

Audi A3 Limousine

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 4,2-7,8 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.