Audi Logo
 
 
Audi A3 Sportback Frontansicht

Érzelmek jó formában

Ismerkedjen meg a kifejező orr- és farkialakítás, illetve dinamikus sziluett jellemezte, új Audi A3 Sportback modellekkel, amelyek digitális és teljes mértékben hálózatba kapcsolt autózást kínálnak.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A3 Sportback modellt!

Megszépíti az utcát

Ön dönt, milyen színben hat a legelőnyösebben az új Audi A3 Sportback – például a District-zöld metál² árnyalatban.

 

Még nagyobb hely

Praktikus a mindennapokban, variálható a szabadidős tevékenységekhez – 40:20:40 arányban osztott hátsó üléstámlájával² az új Audi A3 Sportback különösen rugalmas útitárs. Teljes egészében lehajtott ülésekkel 380-ról 1200 literre bővíthető a csomagtér térfogata.

Intenzív hangzásélmény

Kívánságra a térhangzású SONOS prémium-hangrendszer² is rendelkezésre állhat az új Audi A3 Sportback fedélzetén, amely a mélynyomóval együtt 15 nagyteljesítményű hangsugárzóval gondoskodik mély benyomást keltő zenei élményekről – maradéktalanul megélhető a briliáns magas és mély hangok, valamint a telt basszusok megszólaltatása.

Audi alkalmazásbolt (Audi Application Store)¹¹ – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például az Amazon Music¹², a Spotify vagy a YouTube – széles és folyamatosan bővülő kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon „kerülőútja” nélkül. Az Alexa¹², vagyis az Amazon hangszolgáltatása igénybevételével híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

 

Élje meg a digitalizációt

Navigáljon, kommunikáljon, tájékozódjon vagy élvezze a széleskörű infotainment-kínálatot – az MMI touch funkcióval kiegészített MMI Navigációs rendszer plusz² révén, amely Audi connect szolgáltatások széles választékát is kínálja²,³, a mobilitás digitális világát nyitva meg Ön előtt.

 

Dinamizmus minden perspektívából

Fokozott kényelem vagy sportos vezetési stílus – Ön dönt, hogyan közlekedik új Audi A3 Sportback modelljével. Mindeközben intelligens vezetéstámogató rendszerek¹,² segíthetik, míg az enyhe-hibrid (Mild Hybrid) technika¹⁶ energia-visszatáplálásról gondoskodik.

Audi exkluzív¹⁸

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi A3 Sportback modelljét, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön. Válasszon a különböző egyéni fényezések közül, mint például a Shiraz-vörös metál.

 

Változatos, mint maga az élet

Az Audi Eredeti Tartozékok¹⁹ számos lehetőséget kínál, hogy Ön különböző megoldásokkal gazdagíthassa Audija felszereltségét. Élvezze olyan pontosan illeszkedő megoldások előnyeit, amelyek vonzó kialakításukkal és magasfokú funkcionalitásukkal győznek meg.

Audi A3 Limousine

Audi A3 allstreet