Audi Logo
 
 
Audi A3 Limousine seitliche Frontansicht

A fejlődés megélhető élménye

Az Audi A3 Limousine teljes egészében digitális hálózatba kapcsolva működik – infotainment-berendezésétől egészen vezetéstámogató rendszereiig.

 

Innovatív technikák

Az Audi A3 Limousine különböző technikái és vezetéstámogató rendszerei11 segíthetik többek között a kikerülést, a gyorsítást és a fékezést, hosszú utakon és városi forgalomban egyaránt jól érzékelhetően növelve a vezetés kényelmét.

Kezelési koncepció és infotainment-rendszerek

Az Audi A3 Limousine MMI touch funkcióval kiegészített MMI Navigációs rendszer plusz (12) berendezése az intuitív kezelés jegyében született. Az Audi virtual cockpit plus (12) és a Head-up kijelző (9), (12) révén közvetlenül a vezető látóterében jelenhetnek meg további információk. A szériafelszereltséghez tartozó, 10,1 col átlójú, színes MMI touch kijelző fényes fekete felületbe illeszkedik.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban7 a témavilág7,12 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz12 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant13 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Az első benyomás számít

Mindjárt az első pillantásra szembetűnő a méhsejtmintázatú, markáns rácsozattal kialakított Audi Singleframe hűtőrács, míg az oldalt végighúzódó vállöv a hátsó ajtókon is áthaladva emeli ki az új Audi A3 Limousine hosszúságát. Mindezeken túl széles nyomtávok kölcsönöznek kimondottan atletikus karaktert e modell számára.

 

Audi A3 Sportback

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 4,3-7,8 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.