Audi Logo
 
 
Audi A3 Limousine

Megszépíti az utcát

Intenzív érzelmeket ébreszt az elegáns sziluett, illetve a kifejező orr- és farkialakítás. Az új Audi A3 Limousine emellett digitális és teljes mértékben hálózatba kapcsolt autózást kínál.

Gyorskonfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A3 Limousine modellt!

 

Az első benyomás számít

Ön dönt, milyen színben hat a legelőnyösebben az új Audi A3 Limousine – például a Progresszív-vörös metál² árnyalatban.

Még nagyobb hely

Praktikus a mindennapokban, variálható a szabadidős tevékenységekhez – 40:20:40 arányban osztott hátsó üléstámlájával² az új Audi A3 Limousine különösen rugalmas útitárs. A második üléssor mögött 425 literes csomagtér áll rendelkezésre.

Intenzív hangzásélmény

Kívánságra a térhangzású SONOS prémium-hangrendszer² is rendelkezésre állhat az új Audi A3 Limousine fedélzetén, amely a mélynyomóval együtt 15 nagyteljesítményű hangsugárzóval gondoskodik mély benyomást keltő zenei élményekről – maradéktalanul megélhető a briliáns magas és mély hangok, valamint a telt basszusok megszólaltatása.

Megjegyzés: A képen az Audi A3 Sportback látható.

Audi alkalmazásbolt (Audi Application Store)6 – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például az Amazon Music7, a Spotify vagy a YouTube – széles és folyamatosan bővülő kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon „kerülőútja” nélkül. Az Alexa7, vagyis az Amazon hangszolgáltatása igénybevételével híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Megjegyzés: A képen az Audi A3 Sportback8 látható.

Élje meg a digitalizációt.

Navigáljon, kommunikáljon, tájékozódjon vagy élvezze a széleskörű infotainment-kínálatot – az MMI touch funkcióval kiegészített MMI Navigációs rendszer plusz2 révén, amely Audi connect szolgáltatások széles választékát is kínálja2,4, a mobilitás digitális világát nyitva meg Ön előtt.

Dinamizmus minden perspektívából

Fokozott kényelem vagy sportos vezetési stílus – Ön dönt, hogyan közlekedik új Audi A3 Limousine modelljével. Mindeközben intelligens vezetéstámogató rendszerek1,2 segíthetik, míg az enyhe-hibrid (Mild Hybrid) technika12 energia-visszatáplálásról gondoskodik.

Audi exkluzív¹⁴

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi A3 Limousine modelljét, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön. Válasszon a különböző egyéni fényezések közül, mint például a Jáva-zöld metál.

Változatos, mint maga az élet

Az Audi Eredeti Tartozékok15 számos lehetőséget kínál, hogy Ön különböző megoldásokkal gazdagíthassa Audija felszereltségét. Élvezze olyan pontosan illeszkedő megoldások előnyeit, amelyek vonzó kialakításukkal és magasfokú funkcionalitásukkal győznek meg.

Audi A3 Sportback

Audi A3 allstreet