Audi Logo
 
 
Audi A3 Limousine elölnézet

Karakteres crossover-modell

Készen áll új utakat felfedezni? Az új Audi A3 allstreet a vezetés élvezetével és magasfokú mindennapos használhatósággal ötvözi extrovertált dizájnját. Markáns offroad-elemei és az Audi Singleframe hűtőmaszk ez esetben nyolcszögletű kialakítása erőteljes és semmi mással össze nem téveszthető fellépést kölcsönöznek számára.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A3 allstreet modellt!

 

Városi sokoldalú tehetség

Az új Audi A3 allstreet minden, csak nem hétköznapi. Egyéni rácsszerkezetű, nyolcszögletű Singleframe hűtőmaszk, Szelenit-ezüst kontrasztárnyalatú dizájnelemek és oldalai robusztus, terepes védőbetétjei – e modell már dizájnjában is a függetlenséget ünnepli.

Audi alkalmazásbolt (Audi Application Store)7 – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például az Amazon Music8, a Spotify vagy a YouTube – széles és folyamatosan bővülő kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon „kerülőútja” nélkül. Az Alexa8, vagyis az Amazon hangszolgáltatása igénybevételével híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Megjegyzés: A képen az Audi A3 Sportback9 látható.

A digitalizáció élménye

Navigáljon, kommunikáljon, tájékozódjon vagy élvezze a széleskörű infotainment-kínálatot – az MMI touch funkcióval kiegészített MMI Navigációs rendszer plusz1 révén, amely Audi connect szolgáltatások1,3 széles választékát is kínálja, a mobilitás digitális világát nyitva meg Ön előtt.

Dinamikus autózás

110 kW teljesítménytől erőteljes és gazdaságos hajtásrendszerek sorakoznak az új Audi A3 allstreet palettáján, így Ön magas színvonalon tapasztalhatja meg a vezetés élvezetes élményét és a kényelmet.

Még nagyobb hely

Praktikus a mindennapokban, variálható a szabadidős tevékenységekhez – 40:20:40 arányban osztott hátsó üléstámlájával1az új Audi A3 allstreet különösen rugalmas útitárs. Teljes egészében lehajtott ülésekkel 380-ról 1200 literre bővíthető a csomagtér térfogata.

Intenzív hangzásélmény

Kívánságra a térhangzású SONOS prémium-hangrendszer1 is rendelkezésre állhat az új Audi A3 allstreet fedélzetén, amely a mélynyomóval együtt15 nagyteljesítményű hangsugárzóval gondoskodik mély benyomást keltő zenei élményekről – maradéktalanul megélhető a briliáns magas és mély hangok, valamint a telt basszusok megszólaltatása.

Audi exclusive17

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi A3 allstreet modelljét, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön. Válasszon a különböző egyéni fényezések közül, mint például a Goodwood-zöld gyöngyház.

Változatos, mint maga az élet

Az Audi Eredeti Tartozékok18 számos lehetőséget kínál, hogy Ön különböző megoldásokkal gazdagíthassa Audija felszereltségét. Élvezze olyan pontosan illeszkedő megoldások előnyeit, amelyek vonzó kialakításukkal és magasfokú funkcionalitásukkal győznek meg.

Audi A3 Sportback

Audi A3 Limousine