Audi Logo
 
 
Audi A1 Sportback Frontansicht

Dinamikus, érzelemdús, nagyvonalú

Az Audi A1 Sportback – nagysikerű kompakt modellünk második nemzedéke sportos formavilágával (1) és sokrétű egyéni kialakítási lehetőségeivel tűnik ki.

 

Rugalmasan tervezhető megjelenés

Nyílszürke gyöngyház12, Gleccserfehér metál12, Navarra-kék metál12 és sok más árnyalat is rendelkezésre áll a külső fényezések palettáján, míg további stílusjegy például az extraként rendelhető Manhattan-szürke metál12 vagy Mítoszfekete metál12 színű tetőkupola. Különböző csomagok részeként az első légterelő oldalsó peremei, az oldalsó küszöbborítások és a külső visszapillantó tükrök házai is rendelhetők kontrasztárnyalatban12.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A1 Sportback modellt!

 

A vezetőre összpontosít, érzelemdús és egyénileg alakítható

A kompaktkategória legsportosabb beltere – így fest az új Audi A1 Sportback utastere. A légbefúvó nyílások, a digitális műszeregység és a műszerek feletti árnyékoló egyaránt karakteres, együtt pedig különösen sportos összhatásúak.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban a témavilág területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

 

Garantált az élvezetes vezetés

Széles motorválasztékunknak köszönhetően az Audi A1 Sportback a legkülönbözőbb útvonalaknak is magabiztosan vághat neki. A legerősebb motorváltozat az erőteljes, 2,0 literes TFSI-aggregát 152 kilowattot teljesít.

 

Audi A1 allstreet

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált2): 5,7-6,9 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.