Audi Logo
 
 
Audi A1 Allstreet Frontansicht

Kifejező trendalapító

Az A1 allstreet számos előnnyel szolgáló crossover-modell.

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A1 allstreet modellt!

Robusztus külső

Egyedülálló dizájnja semmi mással össze nem téveszthető fellépéssel ruházza fel, rugalmas és széles felszereltségi kínálata pedig igencsak megmozgatja az alkotói fantáziát.

 
 

Színvonalas kényelem és magasfokú mindennapos használhatóság

Az Audi A1 allstreet jellegzetes stílusjegyei az alapmodellhez képest megnövelt teljes magassága, nagyobb szabadmagassága és megemelt üléspozíciói. Kompakt méreteihez viszonyítva az Audi A1 allstreet tágas, 335 literes csomagteret kínál, míg lehajtott hátsó üléstámlával akár 1090 literes teljes rakodótérfogat állhat rendelkezésre. További pakolási lehetőségként az Audi Eredeti Tartozékok4 praktikus felszereléseit kínáljuk, például a tetőre szerelhető síléctartót és csomagtartó dobozt.

 

Alakítsa ki és érezze jól magát benne – az utastér

A felszereltségi szintek új, sokoldalú struktúrája révén a különböző belső csomagok szabadon kombinálhatók a külső összeállításokkal.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban a témavilág területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant9 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

A vezetés magával ragadó élménye

A Dinamikacsomag2 vörösre fényezett féknyergeket, az Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszert, hangaktuátort és állítható lengéscsillapítókkal szerelt futóművet foglal magában. A hajtásrendszerek választékában a 70 és 110 kW közötti teljesítménytartományt felölelő TFSI-motorok sorakoznak.

 

Audi A1 Sportback

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 5,3-7,4 l/100 km