Audi Logo
 
 

Jó ok egy kis kerülőre

Jellegzetesen RS-specifikus elemek erősítik tovább a kompakt SUV-kupé-crossover modell összességében kimondottan atletikus formavilágát. A teljesítmény hozzáállás kérdése.

 

Az RS Q3 Sportback számokban

Teljesítmény

294

kW (400 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,5

s

Maximális forgatónyomaték

480

Nm

 

Még több impulzus másodpercenként

A legendás 2,5 literes, öthengeres TFSI-motor és az RS-sportfutómű minden kanyart szenzációs élménnyé avat, a pontos iránytartás és a fokozott menetkényelem szolgálatában pedig az Audi RS Q3 Sportback megfelelően illesztett hangolású progresszív kormányzással készül. Mindezeken túl az Audi drive select7 technikájával működő adaptív futómű növelheti tovább a menetdinamikai képességeket és a stabilitást. A kellő lassulásról az acéltárcsával és feketére vagy vörösre7 fényezett féknyereggel szerelt RS-fékek vagy a vörös féknyereggel választható RS-kerámiafékek7 gondoskodhatnak.

dynamische Seitenansicht des RS Q3 Sportback in Tangorot

Elegáns és sportos

Az Audi RS Q3 Sportback karakteres motívuma a kupékat idéző, laposan ereszkedő tetővonal jellemezte sziluett.

Utasterében sem tűr kompromisszumot

Az Audi RS Q3 Sportback beltere külsejéhez hasonlóan egészen a legapróbb részletekig dinamikus stílusával hódít – a sebességváltó-kapcsolóbillentyűkkel és alul egyenesített karimával kialakított, bőrbevonatú, háromküllős Multifunkció plusz sportkontúr-kormánykeréktől az antracitárnyalatú Race alumínium, zongoralakk-fekete7 vagy köpermintás szénszálerősítésű műanyag (karbon)7 dekorbetéteken át, egészen az integrált fejtámlákkal kiformált és támlájukon RS-specifikus dombornyomatot hordozó, méhsejtmintázatú steppeléssel varrott Feinnappa bőr7 bevonatú első plusz sportülésekig7. Kívánságra a vörös7 vagy kék RS-dizájncsomag újabb stílusjegyeivel fokozható tovább a sportosság.

 Innenraum des Audi RS Q3 Sportback

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban8,9 a témavilág területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant10 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Még sokoldalúbb

Az utastérben akár öt személy is helyet foglalhat, amihez a hátsó ülés hosszirányban 150 milliméteres távon, támlájának dőlésszöge pedig hét fokozatban állítható. Terjedelmesebb tárgyak szállításakor a csomagtartó a hátsó üléstámla lehajtásával 530 literről egészen 1400 literig bővíthető.

Heckansicht des Audi RS Q3 Sportback

Még egyedibb az Audi exkluzív6 révén

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi RS Q3 Sportback modelljét az Audi exkluzív6 kínálatának válogatott dekorbetétjeivel, színes bőrbevonataival és széles színpalettáról választható egyéni fényezéseivel – kívül például a Bársonylila Audi exkluzív6 egyéni fényezéssel.

Seitliche Ansicht des RS Q3 Sportback in der Audi exclusive Farbe Samtviolett
Audi RS Q3 seitliche Frontansicht

Audi RS Q3

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 9,6-10,3 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak. Megjegyzés: A külső fényezés csak feláras Audi exkluzív egyéni színként rendelhető.