Audi Logo
 
 

Több, mint puszta lehetőség a kipihent megérkezésre

Az Audi A8 L 60 TFSI e2 a korszerű, hálózatról tölthető hibridtechnika (Plug-in Hybrid) és a kiemelkedő kényelem együttesének élvezetét kínálja.

A8 L TFSI e seitlich

Az Audi A8 L TFSI e jelenleg nem konfigurálható és nem rendelhető. A használt autók jelenlegi kínálatáról Audi-partnere tájékoztathatja.

 

Audi A8 L TFSI e2 adatok

Elektromos hatótáv kb.

54–60

km*

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,9

s**

Rendszerteljesítmény

340

kW (462 LE)**

**Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1,2) (l/100 km): 1,9-2,3; elektromosenergia-fogyasztás (kombinált1,2) (kWh/100 km): 22,5–26,2; szén-dioxid-kibocsátás (kombinált1,2) (g/km): 42-52.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A8 L TFSI e modellt!

 

Igazi luxus, hogy választania sem kell

A hálózatról tölthető hibridkoncepció (Plug-in Hybrid) számos előnnyel szolgál: magas hatásfokú elektromos motorjával Ön csendesen és helyi károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedhet, a TFSI-erőforrásnak pedig aligha lehet túl nagy bármelyik távolság. Egyaránt tölthet útközben vagy egészen kényelmesen otthonában is, menet közben pedig a rekuperáció segítségével táplálhat vissza energiát.

 

Elektromos csúcsteljesítmény

100

kW (136 LE)*

Elektromos végsebesség

135

km/h*

Akkumulátorkapacitás (bruttó) akár

17,9

kWh

**Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1,2) (l/100 km): 1,9-2,3; elektromosenergia-fogyasztás (kombinált1,2) (kWh/100 km): 22,5–26,2; szén-dioxid-kibocsátás (kombinált1,2) (g/km): 42-52.

Precíz, dinamikus és összetéveszthetetlen

Engedje, hogy magával ragadja a világítástechnika következő generációja – az extrafelszereltségként kínált digitális Matrix-LED fényszórók vagy az ugyancsak opcionális OLED hátsó lámpák formájában. Emellett kétféle hátsó fénygrafika közül is választhat, álló helyzetben pedig a menetüzemmódnak megfelelően változik a fénydizájn karaktere.

Még több hely az esztétikum számára

5,30 méter hosszúságával igazán impozáns jelenség a business-limuzin, az S line külső kivitel, a Fekete optikai csomag plusz, az S line beltér, illetve az elektromosan besüllyeszthető vonófej opcionális felszereléseivel pedig még karakteresebb dizájn jellemzi a felsőkategóriában.

Az igazi nagyság belülről fakad

Az új Audi A8 L 60 TFSI e2 rendkívül igényes, meghosszabbított belteret kínál, különösen magas színvonalú üléskényelemmel. A jobb hátsó üléspozíció nyugágy-funkcióval kiegészített, extrafelszereltségként rendelhető komfort Individual-kontúrülése szinte a legideálisabb hely, hogy Ön útközben is dolgozhasson vagy lazíthasson.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music12 segítségével

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music12 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A8 60 TFSI e látható.

Még egyedibb az Audi exkluzív14 révén

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi A8 L modelljét az Audi exkluzív14 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni és matthatású fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

 

Sokoldalú – mint maga az élet

Az Audi Eredeti Tartozékokkal16 az Ön business-limuzinja is igazán sokoldalú tehetséggé léphet elő, s a különböző műszaki cikkekkel, illetve stílusos kiegészítőkkel egyszerűen a pillanatnyi igényekre alakítható – újra és újra.