Audi Logo
 
 

Teljesítményével is diktálja a tempót

A teljesítmény hozzáállás kérdése.

Teljesítmény

294

(400 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

3,8

s

Forgatónyomaték

500

Nm

 

Lélegzetelállítóan sokoldalú tehetség

Az új Audi RS 3 Sportback teljesítménye minden tekintetben mély benyomást kelt. Erőteljes formavilága, kiemelkedő menetdinamikai képességei és 2,5 literes TFSI-motorja nap mint nap újra magával ragad.

RS – a lényegre térve

Több dinamika, több kényelem vagy RS-specifikusan a lényegre. Az RS dinamika csomag plusz (3), (16) és Launch Control, valamint az RS sportkipufogórendszerrel a teljesítmény élményszerűvé válik. Az Audi drive select (16) három további RS-specifikus vezetési móddal teszi lehetővé a jármű karakterének személyre szabását.

undefined: undefined undefined: undefined Az itt bemutatott fényezés jelenleg nem rendelhető.

 

Belső tér – dinamikus interpretációban

Az Audi RS 3 Sportback beltere igényes anyagokkal, első osztályú kidolgozással és jellegzetes RS-dizájnelemekkel kelt mély benyomást. Az extraként rendelhető RS-dizájncsomag plusz5,16 és az RS-specifikus Audi virtual cockpit plus16 műszeregység révén jól láthatóvá válnak menetdinamikai képességei.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban a témavilág területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

 

Még egyedibb az Audi exkluzív7 révén

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi RS 3 Sportback modelljét az Audi exkluzív7 színpalettájával – kívül például a Sepang-kék gyöngyház, a Goodwood-zöld gyöngyház vagy a Parázsnarancs Audi exkluzív7 egyéni fényezésekkel.

 

Audi RS 3 Limousine