Audi Logo

Q5 Sportback TFSI e

 
 
Audi Q5 Sportback TFSI e seitlich

Sokoldalú, erőteljes és gazdaságos

Elegáns SUV-kupé innovatív hajtásrendszerrel – az Audi Q5 Sportback TFSI e

 

Q5 Sportback 55 TFSI e² adatok

Elektromos hatótáv kb.

56–62

km*

Gyorsulás (0–100 km/h)

5,3

s**

Rendszerteljesítmény

270

kW (367 LE)**

*Tisztán elektromos, kombinált hatótáv (WLTP) 18 és 21 col közötti peremátmérőjű kerekekkel. **Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1,2) (l/100 km): 16–2; elektromosenergia-fogyasztás (kombinált1,2) (kWh/100 km): 22,2–223,8 szén-dioxid-kibocsátás (kombinált1,2) (g/km): 36–45.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi Q5 Sportback TFSI e modellt!

 

Igazi luxus, hogy választania sem kell

Az Audi Q5 Sportback TFSI e két világ legjobbját ötvözi: tisztán elektromos hajtásával helyi szinten károsanyag-kibocsátás nélkül, halkan suhan, míg a belsőégésű TFSI-motorjával kiegészülve az Audira oly jellemző színvonalas menetdinamikáról sem kell lemondani. A fékezési fázisok alatti energia-visszatáplálásnak (rekuperáció) köszönhetően mozgási energiája egy része elektromos energia formájában visszanyerhető.

 

Megkönnyített töltés

Otthon és útközben töltési lehetőségek egyaránt széles skálája állhat az Audi Q5 Sportback TFSI e rendelkezésére.

Pozitív kisugárzás

Az Audi Q5 Sportback TFSI e OLED-technikájú hátsó lámpáinak4 háromdimenziós elrendezésű, önállóan vezérelhető szegmensekre osztott kialakítása mély benyomást keltő animációk révén újszerű fénygrafikák egész sorát teszi lehetővé. Igazi különlegességként Ön háromféle hátsó fénydizájn4 közül választhat Q5 Sportback TFSI e modellje egyéni kialakítása szolgálatában, de a fénygrafika karaktere használat közben is automatikusan alkalmazkodik az éppen választott menet-üzemmódhoz. A digitális OLED-technikájú hátsó lámpák Közelítésérzékelő funkcióval8 is rendelkeznek: ha jármű vagy más közlekedő hátulról két méternél jobban megközelíti az álló autót, az összes OLED-szegmens jól láthatóan megnövekedett felülettel lép automatikusan működésbe.

Még több hely a nagyszerű dolgoknak

Az elektromos motor akkumulátora a sík rakodófelület alatt kapott helyet, így akár 1365 literes csomagtartó is rendelkezésre állhat. Különösen praktikus a rugalmasan variálható Plusz hátsó ülés, amely igény szerint hosszirányban is állítható, de támlája dőlésszöge is változtatható, s támlája három szegmense külön-külön vagy együtt is lehajtható.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa⁹, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban13,12 a témavilág13,4 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz4 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant10 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

sport edition változat Fekete4 vagy Magnéziumszürke stílusjegyekkel4

Kölcsönözzön egyedi, dinamikus megjelenést SQ5 modelljének. A Fekete4 és a Magnéziumszürke stílusjegyekkel4 összeállított sport edition felszereltségi csomagok mindazok számára vonzóak lehetnek, akik valami különlegeset keresnek.