Mindig Ön áll a középpontban - még ha ül is éppen

Az Audi Q5 utastere alapvetően a vezetőre összpontosít és a megnövelt tengelytávnak köszönhetően az egyéni elképzeléseknek is bőséges teret kínál. Az igényes anyagoktól - mint például a Feinnappa bőr - a kifejező színeken át, egészen a beltér világításáig számos részlet alakítható személyes ízlés szerint. Kimondottan elegáns környezet, amely már alapkivitelben akusztikai üvegezéssel készül, extraként pedig masszázsfunkcióval kiegészített sportülések is rendelkezésre állnak - ily módon is egyértelművé téve, hogy mindig a vezető áll az első helyen.

 

 

Tágas és kényelmes - az Audi Q5 utastere

Az utastér bőséges hellyel szolgál öt személy számára, s legfontosabb méreteiben egyaránt felülmúlja elődjét és vetélytársait. Vízszintes orientációjú vonalvezetése a tágasság és a kényelem érzetét hangsúlyozza, a műszerfal teljes szélességében pedig háromdimenziós hatású dekorbetét fut végig. A felszereltségi szintek új koncepciója színek és anyagok széles palettájával szolgál az Ön számára. 

 

Az utastér hátul

Az Audi Q5 hátsó üléstámlája három szegmensre osztott. A Hátsó üléspad plusz hosszirányban is állítható, s támláinak dőlésszöge is szabályozható.

Csomagtér

A csomagtér alapesetben 550 - 610 literes, vagyis 10 literrel nagyobb, mint az elődé, lehajtott hátsó üléstámlákkal pedig már akár 1550 liternyi raktér áll rendelkezésre.

Ambiente-világítás

Sötétben az extrafelszerelésként rendelhető Ambiente-világítás harminc különböző, egyénileg választható színárnyalatban kelthet kellemes hangulatot, még a műszerfal dekorbetétjei is különleges megvilágítást kapnak.

Bezárás