Navigáció a Google Earth™ képeivel

Mindenkor kiváló áttekintés - igény szerint Ön műholdképekkel és háromdimenziós fotókkal is navigálhat egészen úti céljáig. A Google Earth™ képei segítségével fedezze fel képernyőjén a világot, topográfiai adatokkal, utcanevekkel és üzleti bejegyzésekkel. A rendszer emellett már előre szolgál az adott útvonal képeivel, a választott út valós időben, egy az egyben jelenhet meg a navigációs nézetben.

 

Előnyök

  • Jobb áttekintés a műholdképek valósághű megjelenítésével
  • Megkönnyíti a tájékozódást az adott helyszínen
  • 360 fokos panorámaképek formájában részletes információval szolgál

 

Feltételek

Mi szükséges az Audi connect használatához?

  • Az extrafelszerelésként rendelhető Audi connect Navigáció és Infotainment csomag
  • Beépített SIM-kártya (A3, A4, A5, Q2, Q5, Q7)
  • Saját SIM-kártya (A1, A6, A7, A8, Q3, TT, R8)

 

 

Gyakori kérdések

Miért inaktív („szürke”) a „Google Earth” opció a térképmegjelenítés kiválasztásakor?
A Google Earth™ csak a teljes rendszerindítást követően áll rendelkezésre. Noha a Google Earth™ előtte is kiválasztható, a műhold-megjelenítés még nem látható (az állapotsoron inaktív („szürke”) „Google” mező jelzi). A rendszer teljeskörű inicializálását követően a kép önállóan a Google Earth™ nézetre vált. A Google-Earth™-térkép inicializálási folyamatának alakulását az állapotsor Google ikonjának „megtelése” jelzi. A Google Earth™ teljes betöltődését az ikon fehér színe mutatja.
Alagútban haladva miért vált a megjelenítés háromról kétdimenziósra?
A műholdjelek alagútban gyengék vagy nem is foghatók, a navigációs rendszer így automatikusan kétdimenziós nézetre vált.
Bezárás