Autóbusz- és vasúti információk

Pontosan mikor indul a vonat? Az Audi connect vasúti információival egyaránt minimálisra mérsékelhető a várakozási idő és a stressz. Közvetlenül az autóból kérdezhetők le az indulási és az érkezési időpontok, illetve a vágányszámok. Ha pedig váratlanul késne a vonat, a folyamatosan frissülő szolgáltatás erről is tájékoztat.

Előnyök

  • Aktuális tájékoztatás a vasúti menetrend változásairól
  • Információkkal szolgál a kívánt járatok indulási és érkezési időpontjairól
  • Segítség a pályaudvarra, illetve onnan induló transzferszolgáltatások pontos tervezésében

 

Feltételek

Mi szükséges az Audi connect használatához?

  • Az extrafelszerelésként rendelhető Audi connect Navigáció és Infotainment csomag
  • Beépített SIM-kártya (A3, A4, A5, Q2, Q5, Q7)
  • Saját SIM-kártya (A6, A7, TT, R8)

Gyakori kérdések

Milyen körben keres a vasúti információk szolgáltatás?
A kívánt keresési kör minden egyes kereséskor újra beállítható. A rendelkezésre álló lehetőségek: az aktuális tartózkodási helyen, az úti célnál vagy egy szabadon választott helyszínen.
Milyen keresési kontextust kínál a vasúti információk szolgáltatás?
A keresésnél kiválasztható, hogy minden megállót, csak a helyi közösségi közlekedési kapcsolattal rendelkező megállókat vagy csak a regionális és távolsági közlekedési kapcsolattal rendelkező megállókat jelenítse meg. Minden talált megállóhoz az érkezési, illetve indulási idők listája is lehívható.
Milyen keresési eredményekkel szolgál a vasúti információk szolgáltatás?
A vasúti információk nem csupán a vasút, hanem más közlekedési eszközök – például autóbusz, városi gyorsvasút és metró – járataira is keres. Minden közlekedési eszköz esetében a kiválasztott állomásról való indulási idő, az induló- és a végállomás, illetve a köztes megállók, illetve azok menetrend szerinti érkezési időinek listája is megjelenik.
Bezárás