Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Audi hírek

Audi e-tron prototípusok genfi próbaúton

2018-03-06

Teljes gőzzel zajlanak az Audi első tisztán elektromos hajtásrendszerű SUV-modelljének tesztjei. A sorozatgyártás második félévi beindításáig közel 250 Audi e-tron kísérleti jármű rója világszerte tesztkilométereit - március 5-én és 6-án például Genf belvárosában is. Az Audi azonban nem csinál titkot belőle, sőt, fotóvadászatra invitál az "álruhás királyfiról". A tesztautókat az Audi Design által tervezett, e-tron specifikus álcafólia borítja.

A Genf városán át vezető túra március 5-én, hétfőn 16:30 órakor (CET) indul. A tesztautók útja a város jellegzetes látványosságai mentén vezet, köztük a gyalogoszóna Place du Molard, a főpályaudvar (Gare Cornarvin), a Genfi-tó szökőkútja (Jet d'Eau) és a Rousseau-sziget (Île Rousseau), de a Quai du Mont-Blanc és a Genfi Szépművészeti Múzeum (Musée d'Art et d'Histoire) is az útvonal része. Az Audi e-tron prototípusok mindeközben nem hagyományos álcát viselnek, kifejezetten e célra tervezett dizájnfóliájuk ugyanis elektromos hajtásrendszerüket jeleníti meg. A gépkocsik március 6-án, kedden is feltűnnek a genfi forgalomban.

"Álruhás királyfik" Genfben - az Audi másként csinálja
Az Audi a városi teszt igencsak szokatlan módját választotta, ugyanis egyáltalán nem rejtegeti autóit a fotósok és a kíváncsi járókelők elől. Ehelyett különleges fotóvadászatra invitál: az érdeklődők az álcaruhás prototípusok képeit #etron címke alatt a közösségi médiában is közölhetik, a legjobb fotókat pedig az Audi saját www.e-tron.audi weboldalán is bemutatja. Az AUDI Magyarország Facebook-csatornáján az autókból közvetített élő videók láthatók.

Online információk és fotók a szériaközei prototípusokról, valamint a pontos genfi útvonal március 4-e, vasárnaptól: www.e-tron.audi

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés