Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Audi hírek

Marianne Heißt az AUDI AG felügyelőbizottsági tagságára jelölték

2018-03-05

Várhatóan Marianne Heiß vezető menedzser erősíti a jövőben az AUDI AG felügyelőbizottságának testületét, a vonatkozó javaslatot Ingolstadtban, a részvényesek május 9-i közgyűlésén terjesztik elő. Marianne Heiß Senator h.c. Helmut Aurenz utódjaként érkezik, aki 1993 óta a grémium tagja.

Az osztrák születésű Marianne Heiß 1996 óta tölt be különböző vezető pozíciókat a BBDO-csoportban, 2013. június 1. óta pedig a BBDO Group Germany igazgatótanácsának a pénzügy területéért felelős tagja (CFO). Tanulmányait a Wiener Neustadt-i Gazdasági Főiskolán a vállalati számvitel, a belső audit, illetve a menedzsment-, személyügyi és szervezeti tanácsadás szakterületein folytatta, s nem utolsósorban könyvszerzőként teszi még változatosabbá a vállalat vezetőségét.

Matthias Müller, az Audi felügyelőbizottságának és a Volkswagen igazgatótanácsának elnöke felügyelőbizottsági kolléganői és kollégái nevében is köszöntötte a 45 esztendős Heiß felterjesztését. "Nagy örömmel tölt el minket, hogy Marianne Heiß személyében ilyen kiválóan képzett szakértő csatlakozhat az Audi felügyelőbizottságához. E kihívásokkal teli időkben ideális jelölt számunkra, aki hatékonyan segítheti elő a vállalat stratégiai átalakulását." Matthias Müller egyben köszönetét fejezte ki Helmut Aurenz felé a vállalatért végzett sokévi munkájáért: "Senator Aurenz tevékenyen alakította az AUDI AG útját az elmúlt mintegy 25 év során és nagyban hozzájárult a vállalat sikeres fejlődéséhez".

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés