Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Audi hírek

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván az új Audi A8!

2017-12-20

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván az új Audi A8!

Mindennapi életünk, különösen a mai, felgyorsult világunk folyamatosan ott mozog a holnap határán. A jelen szinte mar csak egy pillanat, egy pillér, amely a múltból egyenesen a jövőbe vezet. Talán sohasem akadt meg nagyobb kihívásunk, mint megtálalni a válaszokat arra kérdésre: mihez kezdjünk a rendelkezésünkre álló idővel?

Érdekes fogalom az idő. Sokszor nehéz eldönteni, velünk van vagy ellenünk, gyorsan vagy lassan telik, mikor ér véget a múlt es hol kezdődik a jövő. Az idővel lehet sodródni, gazdálkodni, menedzselni, okosan es tudatosan bánni, am két dolgot biztosan nem lehet: megállítani es visszafordítani.  Mi sem akarjuk megállítani és visszafordítani az időt, csak kiterjeszteni, megteremteni a 25. órát, amikor a passzív, utazással töltött idő átalakul aktív, izgalmas es kötetlen periódusa.

Az új Audi A8-as hazai premierje egyfajta híd volt a múlt es a tegnap között. Legújabb modellünk tökéletes lenyomata annak, mit gondol az Audi a jövő autózásáról, mobilitásáról, a digitalizációról, a személyes élettérről és szabadságról. Ha a 8-as bűvöletében élünk, a végtelenség elérhető. Ha a számokban szimbólumokat látunk, tudjuk, mit jelent a tradíció. Ha képesek vagyunk elfeledkezni az időről, átélhetjük a személyes szabadság érzését. Ha a holnap határán mozgunk, mindig a haladást választjuk. A múlt tisztelete egyben a jövő üdvözlése. A pillanat élménye egyben az emlék születése.

Egy esztendő végen hajlamosak vagyunk elmerengeni a mögöttünk álló időszakon, kutatni az emlékeinkben, mementót állítani annak, ami elmúlt. Mi is hosszasan sorolhatnánk 2017 legszebb pillanatait, hiszen az új modellek, a látványos fejlesztések, a sportban aratott sikerek, az emlékezetes események kellő okot adhatnának erre. Ehelyett azonban itt és most csak szeretnénk megköszönni az Audi valamennyi munkatársa es partnere nevében, hogy velünk tartottak, megtiszteltek bizalmukkal idén is!

Mi sem birtokoljuk meg a jövőbelátás képességet, de azt tudjuk, hogy 2018 a márka egyik legintenzívebb, legizgalmasabb, legkülönlegesebb éve lesz. Az ünnepek alatt feledkezzenek meg az időről, töltsek békében, boldogságban, szeretteik körében! Aztán találkozzunk ismét a holnap határán. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván az új Audi A8!

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés