Audi hírek

Jegyezze fel a dátumot: élő streamen az Audi sajtótájékoztatója az IAA 2017-ről

2017-09-08

A 67. frankfurti Nemzetközi Autókiállításon (IAA) mutatja be az Audi az új A8-at*. Az autógyártó emellett egy koncepcióautót is leleplez, ami bepillantást nyújt a jövő mobilitásába - többek között az online kapcsolódás, az automatizált vezetés, a felhasználói élmény, a hajtástechnológia és a dizájn segítségével. Közvetlenül az AUDI AG sajtótájékoztatója után az Audi Sport GmbH prezentálja két nagyteljesítményű modelljét. A márka barátai és rajongói világszerte élőben követhetik az eseményeket a www.audimedia.tv weboldalon szeptember 12-én, 10 óra 45 perces (CEST) kezdettel.

Az Audi élő közvetítése műholdon, interneten és Smart TV-n keresztül követhető. Ennek felvett változata, további televíziós anyaggal kiegészítve az esemény után lesz elérhető a www.audimedia.tv weboldalon.

 

 



AUDI AG és Audi Sport sajtótájékoztatók
2017. szeptember 12., kedd
kezdés: 10:45 (CEST)

  • követhető az Audi MediaTV-n: www.audimedia.tv
    (német és angol nyelven, linkkel az élő stream beágyazásához harmadik fél weboldalakon)
  • Smart TV-n keresztül az Audi MediaTV app használatával
  • műholdon keresztül (német, angol és kínai nyelven)
  • az AUDI AG és Audi UK Facebook oldalain keresztül


Műhold adatok / Televíziós technikai információ az élő közvetítésről

USA / Kanada - élő HD Feed

Dátum: 2017. szeptember 12.
Idő: 04:45 - 05:15 EDT / 08:45 - 09:15 GMT

Live feed kezdete (hozzávetőleg): 04.40 EDT / 08.40 GMT

Műhold: Galaxy 17
Transzponder (digitális): 20K
Frekvencia: 12.086,500 MHz
Polarizáció: Y
Video Std: 1080i/60Hz NTSC
Audio csatornák: Channel 1: IT (német); Channel 2: angol; Channel 3: kínai
Formátum: DVB-S2 / 8 PSK
Symbol rate: 7.2000 Msymb/s
FEC: 3/4
MPEG: 4:2:0 / MPEG4
Kódolás: kódolatlan

Helyszíni kontakt személy: Benjamin Kern, 0049-179-1008034

Európa / Közel-Kelet - élő HD Feed

Dátum: 2017. szeptember 12.
Idő: 10.45 - 11.15 CEST / 08:45 - 09:15 GMT

Live feed kezdete (hozzávetőleg): 10.40 CEST / 08.40 GMT

Műhold: EUT 12WB
Transzponder (digitális): F08, Slot 3-3, Ch. C
Frekvencia: 12.656,250 MHz
Polarizáció: x
Video Std: 1080i/50 Hz PAL
Audio csatornák: Channel 1: IT (német); Channel 2: angol; Channel 3: kínai
Formátum: DVB-S2 / 8 PSK
Symbol rate: 7.2000 Msymb/s
FEC: 3/4
MPEG: 4:2:0 / MPEG4
Kódolás: kódolatlan

Helyszíni kontakt személy: Benjamin Kern, 0049-179-1008034

Közel-Kelet / Ázsia / Ausztrália - élő HD Feed

Dátum: 2017. szeptember 12.
Idő: 08:45 - 09:15 GMT

Live feed kezdete (hozzávetőleg): 08.40 GMT

Műhold: AsiaSat 5
Transzponder (digitális): C7H, Slot 5-5, Ch. 9E
Frekvencia: 3.893,500 MHz
Polarizáció: X
Video Std: 1080i/50 Hz PAL
Audio csatornák: Channel 1: IT (német); Channel 2: angol; Channel 3: kínai
Formátum: DVB-S2 / 8 PSK
Symbol rate: 7.2000 Msymb/s
FEC: 3/4
MPEG: 4:2:0 / MPEG4
Kódolás: kódolatlan

Helyszíni kontakt személy: Benjamin Kern, 0049-179-1008034

*Az Audi A8 üzemanyag-fogyasztási értékei:
A jármű még nincs kereskedelmi forgalomban. Nem rendelkezik végső típusjóváhagyással, így a jármű még nem felel meg az 1999/94/EG irányelvnek.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés