Audi hírek

Az új Audi A8 a „Pókember: Hazatérés” című filmben mutatkozik be

2017-06-19

A hivatalos világpremier előtt már a mozivásznon találkozhatunk az új Audi A8* modellel. A prémium márka zászlóshajója a Marvel kasszasikerében, a "Pókember: Hazatérés" című filmben vendégszerepel, amely világszerte júliusban érkezik majd a mozikba. Így a mozilátogatók lesznek az elsők, akik megpillanthatják az Audi luxusmodelljét a film június 28-i bemutatóján Los Angelesben.

A Marvel történetében Tom Holland alakítja Peter Parker szerepét, akit sofőrje, "Happy Hogan" (Jon Favreau) szállít az új Audi A8 L autójában. A filmrészlet bepillantást enged az új szedán orrkialakításába illetve oldalsó formatervébe. Ezen kívül a mozirajongók ízelítőt kapnak az Audi műszaki újdonságaiból is, mint amilyen a forgalmi dugóban önvezető üzemmódban közlekedő A8 modell is. A filmben "Happy" vezetés közben leveszi a kezét a kormányról és mintegy varázsütésre az autó magától folytatja a kanyarodást. Az Audi AI traffic jam pilot rendszerének köszönhetően - amennyiben az be van kapcsolva - az Audi A8 átveszi a vezetés feladatát.

Az A8 mellett két másik Audi modell is vendégszerepel a "Pókember: Hazatérés" című filmben. "Tony Stark" hagyományosan egy Audi R8 V10 Spyderben* foglal helyet, míg "Peter Parker" egy Audi TTS Roadster* volánja mögé ül. Az új Audi A8 hivatalosan július 11-én mutatkozik be a nagyközönségnek a barcelonai Audi Summit (www.summit.audi) alkalmával. A "Pókember: Hazatérés" című film, benne az új Audi A8 modellel pedig júliustól látható a mozikban világszerte.

 

 

* Az említett modellek üzemanyag-fogyasztási és szén-dioxid-kibocsátási adatai:

Audi A8:

Ez a modell még nincs kereskedelmi forgalomban. Nem rendelkezik jelenleg típusjóváhagyással és ebből eredően az EU 1999/94/EC direktívája nem érvényesül.

Audi R8 Spyder V10:

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált (l/100 km): 11,7

Szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 277

Audi TTS Roadster 2.0 TFSI quattro S tronic:

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált (l/100 km): 6,9

Szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 159

A "Pókember: Hazatérés" című filmről:

A fiatal Peter Parker/Pókember (Tom Holland) az Amerika Kapitány: Polgárháború című filmben történt szenzációs debütálása után a Pókember: Hazatérés történetében kezd megbarátkozni új, hálószövő szuperhős képességeivel. Peter a bosszúállók oldalán szerzett élményeitől feldobva érkezik haza, ahol May nénikéjével (Marisa Tomei) lakik, de természetesen új mentora, Tony Stark (Robert Downey Jr.) sem veszíti őt szem elől. Peter megpróbál visszarázódni a hétköznapok szokásos rendjébe, bár gondolatban sokkal több szeretne lenni, mint a barátságos Pókember a szomszédból. Amikor azonban felbukkan Keselyű (Michael Keaton), az új ellenség, minden, ami Peter számára a legtöbbet jelenti, veszélybe kerül.

Alkotók

Rendező: Jon Watts, Producer: Kevin Feige, Amy Pascal, Forgatókönyvíró: Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Jon Watts, Christopher Ford, Chris McKenna, Erik Sommers; Készült Stan Lee and Steve Ditko Marvel képregénye alapján.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés