Audi hírek

Audi Q2-est kapott a legszebb lány

2016-12-13

A Miss Universe Hungary 2016 verseny győztese Bódizs Veronika lett, aki egy éven át egy gyönyörű Audi Q2 kényelmét, okos megoldásait és biztonságát élvezheti.

November végén eldőlt, hogy a 24 éves Bódizs Veronika fogja Magyarországot képviselni a jövő januári világdöntőn, a Fülöp-szigeteken. A nézői szavazatok alapján a verseny közönségdíját is megnyerő Bódizs Veronika az IBS-en tanul pénzügyi szakon.

"Az Audi Q2 a mindennapok és a szabadidős programok ideális nagyvárosi autója, amely progresszív formavilágát színvonalas funkcionalitással ötvözi. Hálózatba kapcsolt technológiái és vezetői segédrendszerei már a felsőkategória szintjét képviselik" - mondta el az autó kulcsának átadásán Mátrabérci Sándor az Audi márkaigazgatója, aki örül, hogy az autó szépségét és rangját tovább fokozza a Miss Universe Hungary idei győztese.

A határozott élek és vonalak jellemezte, erőteljes SUV-modell minden ízében sportos hangulatot közvetít. Kompakt méreteivel a Q2 csaknem minden parkolóhelyre befér. Prémium utasterében a külső feszes formavilága gazdag tartalomban folytatódik. A gazdaságos benzin- és dízelmotorokkal, kézi és S tronic automatikus váltóval és akár quattro összkerék-meghajtással is választható Q2 kezelése egyszerű és ergonomikus. Magasan a műszerfalra épített fedélzeti információs képernyője az alapkivitel része, mérete pedig a választott infotainment-rendszer szerint változik. Alternatívaként teljesen digitális kijelzővel is választható, a 12,3 hüvelyk átlójú felület nagyfelbontású, tűéles grafikákkal tájékoztat és két üzemmódot is kínál. Az egyikben a sebesség- és fordulatszámmérő áll a középpontban, míg a másik az infotainment- és navigációs adatokat helyezi előtérbe. Mindezeket szélvédőre vetített kijelző egészítheti ki, amely a legfontosabb információkat közvetlenül a vezető látóterében jeleníti meg. Ezek között szerepelnek például a navigációs adatok, a pillanatnyi sebesség és különböző figyelmeztető jelzések.

A tűzpiros, speciálisan felmatricázott Audi Q2 egyéves használati jogát a Porsche Hungaria ajánlotta fel a nyertesnek.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés